Pozsi&Basic-Analog Cuvée Csango Boogie Remix Kerekes Band .mp3
Sziasztok reptérnèl ma pár?
Sziasztok! Reptérnél ma este kis kalandozás? :P
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt fuvaroznék ma éjszaka egy kis finomsággal egybekötve!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!Ha bulizni mentek és már ittatok ne taxit hivjátok hanem engem!!
Valakit érdekel,izgat az ilyen szituáció??Privát üzeneteket várok!Aztán folytassuk viberen!
Zoli
Hölgyet vagy párt fuvaroznék ma éjszaka egy kis finomsággal egybekötve!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!Ha bulizni mentek és már ittatok ne taxit hivjátok hanem engem!!
Valakit érdekel,izgat az ilyen szituáció??Privát üzeneteket várok!Aztán folytassuk viberen!
Zoli
Szolnok környékén valami? 4es vonalán haladok Cegléd fele.
Budapest-Kecskemét útvonalon valaki?
Üdv. Valaki esetleg a 15 ker környékén? Természetesen kölcsönös a tisztelet.
Lesz ma keso este kukkolható pár a Szépvölgyin vagy a reptérnél?
Vasárnap, Tiszafüred és 70 km-es körzetében, mélytorkosan szopok, bárki előtt meztelenkednék, hokiznék, fotóztatnám magam akár a szabadban is. Hatalmas dildóm is a torkomra nyomhatod. Szeretek fuldokolni a faszon.
szopnék ma autómban bp-n

Sziasztok Ráckeve környékéről valakik esetleg??
Sziasztok! Ma este Budapesten párt keresnék kukkolásra esetleg hármas, vagy fiatal bi srácot is lightos autós kalandra.
Öt felé szopni szeretővel találkoznék Fehérvár környéke..
Este a turulnál pár, vagy hölgy?
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok,reptéri kalandozáshoz parnerem, partnereim keresem ....
Sziasztok keresnék nagy fenekű hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt. Nógrád megye és pest megye.
Ma delután Debrecen, Nyíregyháza vonalán valakinek lenne kedve valamihez?

Sziasztok!
Nyíregyháza Orosi körforgós halastós betérő. Ma (szombat) reggel 6-7 közöt partilevezetős tali, ismerkedés, egymás kukkolása, farokverés, dumázgatás... Gyula (47) Nyíregyháza
Nyíregyháza Orosi körforgós halastós betérő. Ma (szombat) reggel 6-7 közöt partilevezetős tali, ismerkedés, egymás kukkolása, farokverés, dumázgatás... Gyula (47) Nyíregyháza
Reptéren haverommal keresünk párt hetero alapon