A bal oldali placc is tud az lenni
Egyszerű megtalálni, vagy odamész beszélgetni azokhoz akik még a kerítésnél állnak (a kommunikáció hasznos dolog) s megkérdezed mi járatban vannak, vagy mész egy kört és szétnézel. Utóbbi esetben ne állj bele az arcába senkinek, jól láthatóan közelíts, köszönj, kérdezd meg mi a pálya s ha azt látod elzárkóznak akkor kultúr ember módjára illik eljönni (nem, még kukkolni se maradj ott).
Amitől lábrázást kap mindenki: ha az idegen láttán otthagyod az adott helyet, de az birka módjára megy utánad, vagy ha megáll x méterre az arcodba világít fényszóróval, nem jön oda csak bámul mint borjú az újkapura. (Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 24. csütörtök 15:28

Egyszerű megtalálni, vagy odamész beszélgetni azokhoz akik még a kerítésnél állnak (a kommunikáció hasznos dolog) s megkérdezed mi járatban vannak, vagy mész egy kört és szétnézel. Utóbbi esetben ne állj bele az arcába senkinek, jól láthatóan közelíts, köszönj, kérdezd meg mi a pálya s ha azt látod elzárkóznak akkor kultúr ember módjára illik eljönni (nem, még kukkolni se maradj ott).
Amitől lábrázást kap mindenki: ha az idegen láttán otthagyod az adott helyet, de az birka módjára megy utánad, vagy ha megáll x méterre az arcodba világít fényszóróval, nem jön oda csak bámul mint borjú az újkapura. (Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak a jobb oldalt hatul levo kiserdo a kalandozos resz, a tobbi nem
Csak a jobb oldalt hatul levo kiserdo a kalandozos resz, a tobbi nem
(Ez egy válasz LázárBob üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 24. csütörtök 11:55

Ma először voltam kint a reptérnél. Ez a terület óriási. Hogy találjátok meg egymást? De komolyan? Nappal is volt legalább húsz hely ahová úgy el lehet bújni, hogy nem találnak meg. Éjszaka ez egy bohózat lehet, főleg ezeken az utakon.
Szia, fiúk!
Budapesten, főként a 2. kerületből keresek menő pasikat! Ha egy laza, forró, élményekkel teli randira vágysz, autós kaland is benne lehet. Ne habozz, írj, ha érdekel, és nézzük meg, mi sülhet ki belőle!
Budapesten, főként a 2. kerületből keresek menő pasikat! Ha egy laza, forró, élményekkel teli randira vágysz, autós kaland is benne lehet. Ne habozz, írj, ha érdekel, és nézzük meg, mi sülhet ki belőle!
Ma este Tatabánya Turul?
Ma kora dun jön fel hölgy v pár a szépvölgyi re ? Kalandoznek.
Sziasztok
Esetleg ma valaki közös maszti Székesfehérváron este fele?
Prívátba írj
Esetleg ma valaki közös maszti Székesfehérváron este fele?
Prívátba írj
Sziasztok reptéren van mozgas?
Árasztó útnál valaki?
Sziasztok
Monor most?..
Monor most?..
Ma először voltam kint a reptérnél. Ez a terület óriási. Hogy találjátok meg egymást? De komolyan? Nappal is volt legalább húsz hely ahová úgy el lehet bújni, hogy nem találnak meg. Éjszaka ez egy bohózat lehet, főleg ezeken az utakon.
Reptérnél valaki mostanság?
Sziasztok! 50+ éves szopatómat keresem Üllőn, esténként / délelőttönként. Helyem sajnos nincs, de autó igen. Ha van helyed, utazni tudok 20-30 km. Kukkolás és többes is szóba jöhet...
Szopnék ma Pécsett
16:00 - 19:00 óra között
16:00 - 19:00 óra között
Vácon vagy környékén autós kaland ma?
Autóskaland velem ma?
Hölgyeim?
Párok?
Aktív vagyok nagyon
Hölgyeim?
Párok?
Aktív vagyok nagyon

Ma reggel 7 vagy du 15 körül. Ecser -Fót M0 utvonal környékén szopnék , szopatnék kocsiban vagy nálad
Sziasztok! Ma Budapesten párocska?
szopnék ma este a reptérnél
Ki van kint most ? Én itt vagyok
Sziasztok. Ma este 8-9 körül esetleg pár a Szépvölgyin, akik kukkolót keresnek?