Még elég sokan vannak kint.
ki tudja később mennyien maradnak itt.

Reptéren hetero/bi jó adottságú pasi laza dolgokra?
Jo napot.
Holnapi napon megint szabad vagyok.
Hölgyek / párok
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Holnapi napon megint szabad vagyok.
Hölgyek / párok

Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.

Tényleg szép idő van kint!
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (2024. 10. 27. vasárnap 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy ora mulva reptérnél??? Valaki szopikázni szeretne??
Sziasztok, Győrben szopnèk. Helyem van.

Sziasztok.Szabocs megyében délelőtti találkozóra keresek hölgyet vagy párt.
Hali. Én ma délután fél ötkor megyek ki mindenre nyitottan

Kora este Szépvölgyi parkolóba tervezi hölgy,vagy pár megtekinteni a hulló faleveleket?

Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Valóban tökéletes dogging idő van!
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2024. 10. 27. vasárnap 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Kezdő Bi-ként keresek uni vagy passzív fiút kipróbálni új dolgokat ! Szeretném ki próbálni a kölcsönös szopást , faszverést, ezaz ami leginkább izgat. (Hajdú-Bihar, Szabolcs , Borsod) 170 magas 27 éves 80 kg vagyok . Írj üzit és beszéljünk!

Innen senki?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2024. 10. 27. vasárnap 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Reptérnél pár ebben a szép időben?
Reptérnél pár ebben a szép időben?
Mi most indulunk

Jó reggelt! Köszönjük a két srácnak az élményt tegnap a Turulnál! Ma újra megyünk
(ui: költői kérdés a kamusokhoz. Miért pocsékoltok ennyi energiát abba, hogy embereket átverjetek? Remélem olvasod)

(ui: költői kérdés a kamusokhoz. Miért pocsékoltok ennyi energiát abba, hogy embereket átverjetek? Remélem olvasod)
Repter most? Szopni szeretnék.
Szentendre-Visegrád-Esztergom MOST valaki tali? ☺️
Jön még valaki a reptérre?
Holnap este aktiv kint a reptérnél ????