Szegeden keresek férfit vagy bi párt
Sziasztok!
Ma estére keresem női partnerem Budapest vagy környékén akivel egy felejthetetlen éjszakát hozhatunk össze. Lakásba vagy akár autós kaland megoldható, amelyik szimpatikus. Ha kell szívesen érted megyek és haza is viszlek!
31 éves Budapesti pasi vagyok átlagos testalkattal.
Üzenetben méretet és mindent megbeszélünk ha írsz és érdekel előre
Várom az érdeklődő hölgyek üzenetét!
Legyen szép estétek!
Ma estére keresem női partnerem Budapest vagy környékén akivel egy felejthetetlen éjszakát hozhatunk össze. Lakásba vagy akár autós kaland megoldható, amelyik szimpatikus. Ha kell szívesen érted megyek és haza is viszlek!
31 éves Budapesti pasi vagyok átlagos testalkattal.
Üzenetben méretet és mindent megbeszélünk ha írsz és érdekel előre

Várom az érdeklődő hölgyek üzenetét!
Legyen szép estétek!
Sziasztok párt kukkolnék Szépvölgyi ?Reptér vagy Pest megye valahol ?privi
Reptér esetleg? Jó adottságú pasi keres pár vagy bi/hetero pasit!
Sziasztok.
Hölgy (pár) mai nap , Pesten vagy szűk környékén,1 laza Kalandra.
Hölgy (pár) mai nap , Pesten vagy szűk környékén,1 laza Kalandra.

Ápolt méretest Pápa-és k.ke össze szokott barátokat-diszkréten leápolok....
Pécs és környékén most?
Reptérnél most?
Reptérnél nő vagy pár??? Szopatnék
Sziasztok. Szépvölgyin keresek párokat minden jóra ma este 6 körül.
Reptér most?
Reptérnél mostanában pár?? Ahol a női tagot a párja előtt meg lehet szopatni egy szép ,formás fasszal
Szép napot! Cuckold/dogging-játékokra keresnék N/F Párt, Akik ma délután/este/éjjel autóval Szolnok környékét útba ejtik, és lenne kedvük egy értelmes, intelligens, nem tolakodó de határozott Férfi előtt autójukban szexelni, ill. bármilyen cuckold/dogging játékba bevonni egy harmadikat...
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz csatlakoznék !!}{]
Sziasztok
Mai nap a reptéri kifutónál szopatnék 10-11 fele
Mai nap a reptéri kifutónál szopatnék 10-11 fele
Sziasztok ma este Beretyoujfalu es kozeleben valaki szopizna?
Asszonyok lányok párok ?reptér vagy Szépvölgyi ?
Sziasztok! Reptér valaki? Férfit keresnék.
szia irtam
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2024. 11. 23. szombat 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp most vki?