Én 33 évesnek olvastam
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2024. 11. 29. péntek 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéri kifutó valaki most kölcsönös hokira
Reptérnél mostanában pár?? Hölgy esetleg,aki imád szopni?
Szegeden keresek férfit minden jóra
Aktívat keresek kezdő passzívként.
Az adatlapod alapjàn 30 éves férfi vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 20:37
Törölt felhasználó (4527612)

Sziasztok 25 èves hölgy találkozna Kecskeméten
Reptérnél valaki?
Arra a plusz 3 kilóméterre már nincs elég benzined?Micsoda szánalmas idióta vagy!
(Ez egy válasz Dugocska44 üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 09:21

Sziasztok Fót messze van nekem de a Dunakeszi Auchannál találkozhatunk és...
Sziasztok kedves intelligens diszkrét 37 éves pasiként keresek párt hölgyet nyugat dunántúlról akit akiket lehetne kukkolni szombaton vagy vasárnap. Izgatja a fantáziám extrém helyen való kukkolás akár bevásárlás közben vagy egy parkban vagy egy kávézóban vagy séta közben ilyenre keresek megfelelő partnert partnereket. Utazni tudok minden megbeszélés kérdése.
Sziasztok. Gödöllő környékén vagyok, keresek egy normális 25-40 év közötti partnert bi férfi személyében egy kis autós kalandra . Közös vagy kölcsönös ... Kb 3- ig leszek . Adatlapomat légyszí és olvasd el.. Köszi
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Sziasztok! Párt vagy szóló hölgyet keresek hétvégére, 21 éves fiatal srác vagyok 16os intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, többit privatba.
Sziasztok 25 èves hölgy találkozna Kecskeméten
Sziasztok! A taxis ma is kanos. Páros esetleg akihez lehet csatlakozni?
Holnap dèlelött a reptèrnèl kukkolnèk.
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!

Gyömrői út auchan parkoló valaki kölcsönös játékok
Győr-Fehérvár-Dunaújváros útvonalon szopni szerető hölgyet keresek autós kalandra
Àrasztó út?
Igényes pasi ként igényes párhoz csatlakoznék hetero alapon!! akár ma este éjszaka!