Parok kaland M1..?bp-gyor heheis.
Reptéri kifutónál fél 2 körül srác?
M3 bevezető körül szopnék autómban.
Kondorosi út végéél Dunapart 15 óra feé?
Mai nap kalandoznèk Budapest és környékén. Autóval rendelkezem, de helyem is van. Helyes, harmincas sportos srác vagyok. Bi vagyok, szóló fiúk is írhatnak .
Debrecenben 11:30 tol ma valaki ?
Szia van mozgas kint vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 31. kedd 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 31. kedd 09:41
Törölt felhasználó (4762233)

Reptér 19/6

Reptér 19/6

Szabadban keresek párommal bukkakére 4 férfit szegeden holnap
Amikor kint vagy a reptéren, akkor nem zavar annyira hogy szóló fiú vagy.
(Ez egy válasz Martin1990 üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 30. hétfő 21:40

Kb egy órán belül kalandozunk csajommal egy gyors szexre PÁR!!! Csatlakozna? Csak pár. Hölgy és férfi! Nem solo fiú! PÁR! Sajnos muszáj így le írnom a sok értelmiségi miatt… Budapesten. Helyszín privátban
Kb egy órán belül kalandozunk csajommal egy gyors szexre PÁR!!! Csatlakozna? Csak pár. Hölgy és férfi! Nem solo fiú! PÁR! Sajnos muszáj így le írnom a sok értelmiségi miatt… Budapesten. Helyszín privátban
12 kor valaki debrecenbe a nagyerdon ?
Van kint valaki a reptérnél?
Estét. BUÉK.
Hölgy Pesti vagy környéki,aki egyedül van,Ma 1 kis kalandra
Hölgy Pesti vagy környéki,aki egyedül van,Ma 1 kis kalandra
Reptérnél most?
Voltunk kint sajnos nem vokt senki
(Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Hol van ez a hely? Melyik oldal?
(Ez egy válasz extrém travi üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Jöv valaki Szépvölgyire?Hetero.
Jöv valaki Szépvölgyire?Hetero.
Ma éjszaka autóst leszopnék! De, meg is baszhatsz, ha akarsz. Passzív vagyok. Kor, alkat mindegy. Számba, arcomra, seggemre mehet. 24h-04h között. Nagykőrös
Bicskén valaki aktív autóval?