Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Ma egy kis orál játék Tata Komárom térségben? Diszkréció adott és elvárt. Akár kíváncsi heteronak is.
Sziasztok
Monor most reggel?
Monor most reggel?

Reggel 7 fele reptér valaki aki szopna ff ?
Szia
Lett ebből valami Chrisztinnel? Vaaagy ő Is kamedli.? (Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2025. 03. 12. szerda 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Lett ebből valami Chrisztinnel? Vaaagy ő Is kamedli.? (Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2025. 03. 12. szerda 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Az M3-as kivezetőnél a parkolóban állok a verem a farkam…valakinek nincs kedve segíteni? Sok jön!
Holnap kb11-12 felé indulok Vácról Szécsényig szivesen elviszek valakit akinek lenne szüksége egy fuvarra. Vagy útközben kalandoznék ha valaki ráér...
Basszus és csak most vettem ezt észre. mikor lesz legközelebb alkalom..?
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2025. 03. 13. csütörtök 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 13. csütörtök 22:05

23:15-re kimegyek a Szépvölgyire a bevállalós lánnyal, akivel a múltkor a repteren voltam. Várjuk az érdeklődőket hetero alapon!
Ma kb 23:30-24 fele keresnék autós kalandra ( közös…) adatlapot légyszives olvass .
23:15-re kimegyek a Szépvölgyire a bevállalós lánnyal, akivel a múltkor a repteren voltam. Várjuk az érdeklődőket hetero alapon!
Sziasztok!
Szépvölgyin most valaki(k)?
Hetero alapon ismerkednék
Szépvölgyin most valaki(k)?
Hetero alapon ismerkednék

Sziasztok
Reptéri kaland valaki?
Helyes, harmincas bi srác vagyok.
Reptéri kaland valaki?

Helyes, harmincas bi srác vagyok.
Van most kint valaki?
Este repternel lesz nagyméretü?
szépvolgyin van most kint pár esetleg?
Sziasztok.Holnap délelőtt autos kaland Baja és környékén?
Reptérnél most???
Szentes körül ,valaki?