Sziasztok. Ma estére keresek 3.felet aki szeret dugni. Macis 25eves srac vagyok es a partnerem 42eves aktiv normal testalkatu aktiv pasi. Hajduszoboszlon lenne helyünk. Irjon akit erdekel a dolog.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Reptér vagy Budapest és környékén hölgy vagy pár?
Reptér vagy Budapest és környékén hölgy vagy pár?
Szép estét!
Dunakanyar ma este ?
Dunakanyar ma este ?
Sziasztok
Egyedül vagy legjobb haverommal keresünk péntek/szombat estékre Budapesten vagy +50km körzetben párt esetleg nőt
Hetero 30 éves nagyfarku srácok vagyunk, kék szem barna haj 180magasak vagyunk., én 85kg. Kék szem barna haj, haverom 70kg szinten kék szem barna haj
Egyedül vagy legjobb haverommal keresünk péntek/szombat estékre Budapesten vagy +50km körzetben párt esetleg nőt
Hetero 30 éves nagyfarku srácok vagyunk, kék szem barna haj 180magasak vagyunk., én 85kg. Kék szem barna haj, haverom 70kg szinten kék szem barna haj
Reptérnél most???
ziasztok kölcsönös szopás most?helyem van 20ker
most valaki? reptér körforgalom??
Sziasztok. Ma estére keresem kanos aktiv macikedvelo partneremet. Macis 25eves srac vagyok.
Hajdúszoboszlón vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!!!
Hajdúszoboszlón vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!!!
Reptér most???
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is, diszkrét ápolt macis kanos pasi vagyok.
Sziasztok! Reptéren leszek még kicsit, egy kellemes pàrral megbotránkoztatnám az embereket

Sziasztok szegeden valaki autóban ?
Reptér M0 környékén pár vagy nő?
Reptér?

Szép napot mindenkinek! Mai napra keresnék partnert Kecskemét és környékén.
Valaki van Alsónémedi Dunaharaszti Gyál Ócsa Vecsés és környékéről????
Sziasztok. Helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.
Este Hatvanban közös maszti, szopás valaki? Helyem kocsim nincs.
Sziasztok!
Meddig lesztek ott ? (Ez egy válasz Eraera üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 16. vasárnap 13:25
Meddig lesztek ott ? (Ez egy válasz Eraera üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Apátvarasdi pihenőnél, adat lapunknak megfelelően keresünk a mai napra, autós kalandhoz, férfi hetero partnert.
Sziasztok!
Hétfő délelőtt lesz hölgy vagy pár a reptéren?
Hétfő délelőtt lesz hölgy vagy pár a reptéren?