jézus, szerintem strokeot kaptam mire a végére értem...
(Ez egy válasz Exhibman01 üzenetére (2025. 04. 13. vasárnap 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 13. vasárnap 00:37

Kotszaisz!Am tsepaduB sé nékényrök kéndekremsi,sözök aitápmisz nétese knántahzoklálat gye tlészebgem nelyeh.
Szolnok környékén ismerkednék bi uni vagyok lehet nő férfi pár is kocsim van irj privátba
Most vagány pasit keresün
Ma 9:30kor reptéri kifutónál szopatna valaki?
Sziasztok. Helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.
Ma délutáni órákban Budapest(reptér)-Velencei tó-Fehérvár útvonalon ismerkednék, kalandoznék.
Mobilis, ápolt normális pasi vagyok.
Mobilis, ápolt normális pasi vagyok.
Hello! Ma 10 òra körül valaki lecumizna? Marcali Kèthely környèke
Kapuvár környékén reggel 7-től szabad vagyok,valaki felvehetne kocsival cserébe kívánságát teljesíteném
Sziasztok! Szívesen találkoznék veletek Gyöngyösön is
(Ez egy válasz fatelep8485 üzenetére (2025. 04. 12. szombat 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Araszto ut dunapart valaki mostansag?
Gödöllő közelében esetleg egy enyhe bi , aki egy autós kalandba benne lenne. ( adatlapomon rajta a többi infó )
Kotszaisz!Am tsepaduB sé nékényrök kéndekremsi,sözök aitápmisz nétese knántahzoklálat gye tlészebgem nelyeh.
Szép estét nektek pasit is kerestek ???
(Ez egy válasz fatelep8485 üzenetére (2025. 04. 12. szombat 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Reggelig leszek, párok hölgyek ha valakinek kell fuvar természetben lehet fizetni nálam
helyben is megnézlek titeket, Gyöngyösön
pl Pipis?

Sziasztok a repternel ismerkedni
Férfit is kerestek?
Lassan indulunk a reptérre
Ma estére autós kalandot keresek Budapesten és környékén szigorúan heteró alapon. 28F