Biszex, normális férfias srác pasi van itt? Salgótarján -Eger-Hatvan- Gyöngyös kornyékéről? Írj üzenetet!
Nyírbátori Szenareti lakópark melletti területen kukkolhato leszek 20 óra körül
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Péntek este 8 körül lesz autós kalandom a 403 elkerülő Oros körforgalom környéken ha valaki szeretne diszkréten kukkolni
(Ez egy válasz man thomas üzenetére (2025. 04. 17. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok veresegyház vagy környékén ismerkednék esetleg egy kis kaland.... Valaki? Esetleg pár?
Kèsőbb megyek arra,kicsapom a kocsi mellett vagy a nyiregyi nyilvánosban.
(Ez egy válasz kicsi81 üzenetére (2025. 04. 17. csütörtök 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéren senki? Valaki kiverhetné nekem
Sziasztok!
Mostanában hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs?
Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok
Mostanában hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs?
Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok
Hali, van valaki a reptéren?
tali?
(Ez egy válasz Sexplayer üzenetére (2025. 04. 17. csütörtök 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 17. csütörtök 11:53

Jó humorú, kedves, közvetlen de határozott, domináns férfi vagyok keresek nőket és persze párokat közös programokhoz és természetesen szexhez. Nyitott vagyok és kreatívabb szex terén, akár bizarrabb dolgokra. Szeretek nudizni. Írjatok bátran mindenkinek válaszolok. Nincs preferált korosztály.De szívesen csatlakoznék érettebb
egymást szerető és tisztelő párhoz is. Minden kornak megvan a maga szépsége.
Biszex, normális férfias srác pasi van itt? Salgótarján -Eger-Hatvan- Gyöngyös kornyékéről? Írj üzenetet!
Sziasztok.izmos,nagy méretű pasi,olyan párral ismerkedne most hosszú hétvégén a Tisza tó környékén,poroszló,Tiszafüred,ahol a hölgy tag szereti ha a párja előtt dugják,szopatják egy méretes szerszámmal.korban,alkatban hasonló párok üzentét várom privát üzenetben.
Valaki felora mulva reptér?
Jó humorú, kedves, közvetlen de határozott, domináns férfi vagyok keresek nőket és persze párokat közös programokhoz és természetesen szexhez. Nyitott vagyok és kreatívabb szex terén, akár bizarrabb dolgokra. Szeretek nudizni. Írjatok bátran mindenkinek válaszolok. Nincs preferált korosztály.De szívesen csatlakoznék érettebb
Sziaszrtok...ma valaki Budapesten mellette? Kocsim nincs de mennék... akár többen is. CSak diszrkét, apolt.korrekt bi hetero csatlakozot.
Mostanában gondoltam felnézek a Szépvölgyire hátha lesz valami történés... Valaki esetleg mostanában?
Ma más is tervez jönni a szépvölgyire?
Sziasztok.
Tervezi kimenni ma este 9 körül hölgy, vagy pár a reptéri kifutó végére? Nézném őket, vagy nézhetnek ahogy kiverem.
Tervezi kimenni ma este 9 körül hölgy, vagy pár a reptéri kifutó végére? Nézném őket, vagy nézhetnek ahogy kiverem.
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Ma 11-től a Csörge-tónál valakit érdekelnének fotók, videók a páromról?