Párként pár lesz kint a reptéren 1-2 óra múlva
Sziasztok reptéren van valaki?
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék Budakeszi-Piliscsaba -Zsámbék környékén.

Sziasztok! Párt vagy pasit keresek autós kalandhoz.Repter, Bp környéke?
Ma Győrbe autós kalandra valaki
Sziasztok! Este 7 felé Hatvanban kölcsönös orál érdekelne, 50 feletti fiúval! Diszkréció, ápoltság fontos!
Azt mi is megnéznénk...
(Ez egy válasz Tádé91 üzenetére (2025. 04. 26. szombat 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 26. szombat 14:57

Reptéren vagy Szépvölgyin lesz kint ma este pár? Kukkolnék, kalandoznék.
Sziasztok. Ma éjszakára keresem aktív perverz kanos macikedvelő partneremet minden jóra. Macis 25 éves srác vagyok. Hajdúszoboszlón vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!
M3 valamelyik pihenőjében szívesen rosszalkodnék lánnyal párral hétköznaponként . Nagyon izgatna ez a fajta alkalmi szex. Lányok?
Nyíregyházán holnap késő délután keresk kölcsönös hokyra stb. autós talira.
Reptéren vagy Szépvölgyin lesz kint ma este pár? Kukkolnék, kalandoznék.
Szivesen szopnek autoban
Reptér mögött fél óra múlva srácok lesznek?
Sziasztok! Debrecen környékén hová szoktak járni autós kalandra???
Ma délután és holnap déltől kinn vagyok a reptérenn.Párocskák lehet jönni,Szerszám van ,Hajrá
Sziasztok. Győr környékén Pár vagy Nő?
Mar csend es nyugalom van... hil volt a balhe?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 26. szombat 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 26. szombat 08:39
Törölt felhasználó (4778921)

Nagy balhé van a reptéren a kifutónál, összeverekedtek a cigányok, folyamatosan érkeznek a haverjaik. Aki teheti most ne menjen oda.
Ma délután cumiztatnék Békéscsabán
Szokott ott lenni valami?
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2025. 04. 26. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 26. szombat 11:46

Sziasztok! Ma este valaki/valakik Fehérváron a régi téglagyári úton. Hölgy esetleg pár. Privátban beszéljünk!
Reptérnél valaki valakik?