Ma reggel autós kaland?
16,17 . Kerület?
16,17 . Kerület?
Hajnal 2 korul 4.kerulet kornyeken kalandoznek
Pároddal együtt lennél?
(Ez egy válasz attta46x üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok valaki zala vagy Somogy megyèben?
Sziasztok.
Esetleg valakinek lenne kedve egytenyleg laza estéhez. Finoman hosszasan.. Csak aki tényleg találkozna is. Érd és Környékéről!?

Szia.
Esetleg Érd környéke? :P
(Ez egy válasz attta46x üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)

ma este 11 után szopnék délpesten autóban-szabadban
Hétfő este a Reptérnél aktiv férfi ????
Sziasztok! Szépvölgyin várok egy kellemes párt
Egyoldalúan szopnék kocsiban vagy nálad.
Sziasztok. Szivesen összefutnánk kötetlen autós kalandra egy lánnyal,nővel,akinek lenne kedve a hölgytagunkat nyelvvel kényeztetni. A.viszonzás természetesen mehet,
A férfi lehet csak szemlélő,de szivesen részt venne a játékban. Budapest

Igen, ismerem!
Akkor a véletlenre bízom..
(Ez egy válasz in time üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor a véletlenre bízom..

Reptéren?
Régi bölcsesség, jókor kell lenni jó helyen...
(Ez egy válasz Thickness üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 27. vasárnap 19:52

Merre arra?
Esetleg sportos szolo pasi-t is kerestek? Ha én is arra járok..

Esetleg sportos szolo pasi-t is kerestek? Ha én is arra járok..
Gödöllönél valaki?
Merre arra?
Esetleg sportos szolo pasi-t is kerestek? Ha én is arra járok.. (Ez egy válasz in time üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 27. vasárnap 19:14

Esetleg sportos szolo pasi-t is kerestek? Ha én is arra járok.. (Ez egy válasz in time üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Éjfél körül arra volt szerencsénk, és így benéztünk. 3-4 keringő autó, ha megálltak is olyan sötétben ültek, hogy azt sem lehetett látni hányan ülnek a kocsiban és milyen neműek.
Sziasztok reptéren van mozgas?
Ma valakik? Csepeli kiserdőbe szívesen kukkolnék párt vagy csatlakoznék.
Aha!
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.