Albertirsa közelében pasi?
Kocsid mellett verném.!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Most hölgy , pár a repteren?
Reptérnél hölgy aki meglesne maszti közben?
Sziasztok. Mikor szoktak lenni akciók a Szépvölgyin?
13:00 körül a reptérhez kiugrok egy hokira
Reptér környékén?
Ma este autós kalandot keresek a Szépvölgyin, vagy a Reptérnél kizárólag heteró alapon. 28 éves férfi vagyok.
Van kint valaki?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2025. 04. 29. kedd 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 29. kedd 10:09

Sziasztok!
Reptér környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Sziasztok újpesten, dunapláza közelében autós kalandra keresek partnert bármely nemből!
M3 útvonalon Gödöllőtől Debrecenig valaki egy kis kaland?
Sziasztok!
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Reptérnél?
Valaki most reptéri kifutónál? Kint vagyok
Sziasztok!
Ma délelőtt reptérnél pár vagy hölgy?
Ma délelőtt reptérnél pár vagy hölgy?
Sziasztok! Hölgyet, nőt, lányt keresek egy kis titkos kalandra X. Ker jászberényi út környékén, helyem van. Kor nem számít, légy ápolt. Diszkréció fontos!!
Sziasztok!
Monor ma délelött?..
Monor ma délelött?..