Sziasztok! Engem is érdekelne! Lehet csatlakozni? Első körben a terep megismeréséhez...
(Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2025. 04. 29. kedd 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szívesen kiviszlek ha gondolod
(Ez egy válasz sciga üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 28. hétfő 20:49

Sziasztok. Annyit olvastam már ezt a reptér dolgot, de ez pontosan hol van, mert nekem tejesen nagy fekete űr az egész.
Sziasztok!
Autós tali Tolna, Baranya? Hölgy, Pár?
Autós tali Tolna, Baranya? Hölgy, Pár?
Sziasztok!
Monor ma délelött?..
Monor ma délelött?..
Sziasztok! Hölgyet, nőt, lányt keresek egy kis titkos kalandra X. Ker jászberényi út környékén, helyem van. Kor nem számít, légy ápolt. Diszkréció fontos!!
Sziasztok!
Ma délelőtt reptérnél pár vagy hölgy?
Ma délelőtt reptérnél pár vagy hölgy?
Valaki most reptéri kifutónál? Kint vagyok
Reptérnél?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Sziasztok!
Reptér környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
M3 útvonalon Gödöllőtől Debrecenig valaki egy kis kaland?
Sziasztok újpesten, dunapláza közelében autós kalandra keresek partnert bármely nemből!
Van kint valaki?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2025. 04. 29. kedd 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 29. kedd 10:09

Sziasztok!
Ma este autós kalandot keresek a Szépvölgyin, vagy a Reptérnél kizárólag heteró alapon. 28 éves férfi vagyok.
Reptér környékén?
13:00 körül a reptérhez kiugrok egy hokira
Sziasztok. Mikor szoktak lenni akciók a Szépvölgyin?
Reptérnél hölgy aki meglesne maszti közben?
Most hölgy , pár a repteren?