Sziasztok!
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Igen, toplistás volt a pár, kár hogy már csak a beszélgetésre értem oda. Reméljük ma este ismét ki jönnek picit.
(Ez egy válasz Peti450 üzenetére (2025. 05. 03. szombat 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 03. szombat 11:34

Sziasztok ! tegnap szépvölgyin a pár nagyon toplistás volt nálam
ill ha ma este szüksége lenne párnak pasira nyugodtan jelezze 12 ker vagy szépvölgyi
üdv P

Sziasztok,
Siofok, Szantod, Zamardi kornyezeteben kalandoznek ezen a szep Napon. Kellemes pillanatokra, orakra a du.n i orakban
Siofok, Szantod, Zamardi kornyezeteben kalandoznek ezen a szep Napon. Kellemes pillanatokra, orakra a du.n i orakban
Sziasztok ! tegnap szépvölgyin a pár nagyon toplistás volt nálam
ill ha ma este szüksége lenne párnak pasira nyugodtan jelezze 12 ker vagy szépvölgyi
üdv P

Sziasztok. Mai nap hplgy aki talizna egy fiatal pasival?
Mostanaban 4.ker kornyeken odavissza dolgokra keresek
Még itt egy darabig!
(Ez egy válasz Ilikedogging üzenetére (2025. 05. 03. szombat 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 03. szombat 10:35

Sziasztok!
Csepeli dunapartra várok hölgyet vagy párt elsősorban kukkonék, de ha a helyzet úgy alakulna csatlakozhatok is. Kb. 12-ig alkalmas, már a helyszínen vagyok!
Csepeli dunapartra várok hölgyet vagy párt elsősorban kukkonék, de ha a helyzet úgy alakulna csatlakozhatok is. Kb. 12-ig alkalmas, már a helyszínen vagyok!
Most valaki reptéren ?
Holnap reggel 8-9óra között esetleg pár jönne ki a reptèrre?
Sziasztok!
Most valaki reptér környéken szopatna?
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
Ma lessz kint pár akikhez lehetne csatlakozni 11-15 óra közt?
Sziasztok,
Siofok, Szantod, Zamardi kornyezeteben kalandoznek ezen a szep Napon. Kellemes pillanatokra, orakra
Siofok, Szantod, Zamardi kornyezeteben kalandoznek ezen a szep Napon. Kellemes pillanatokra, orakra

Olyan párral ismerkednék ma a Tisza tónál ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják egy méretes szerszámmal autóban szabadban.
Ma ebéd után valaki a Csisztai úton?
Megnéznék ahogy kivered....
Megnéznék ahogy kivered....
Lehet hogy csak buzik voltak kint körülöttetek,nekik nem pálya jó kis punci.
Legközelebb dobjatok fel egy rövid kis figyelem felkeltö posztot,biztos hogy lesz érdeklődés!
Valószínű mi is kinéztünk volna! (Ez egy válasz gngbng üzenetére (2025. 05. 02. péntek 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 02. péntek 22:21
Legközelebb dobjatok fel egy rövid kis figyelem felkeltö posztot,biztos hogy lesz érdeklődés!
Valószínű mi is kinéztünk volna! (Ez egy válasz gngbng üzenetére (2025. 05. 02. péntek 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Csalódás az egész.Kijöttünk egy kis kalandra,kiszálltunk az autóból,ennél többet már mit csináljunk?Tálcán kínáltuk a lehetőséget.De egy pasi sem mert odajönni.
Sziasztok fiúk, megkereséseket privátba fogadok!
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Van nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi? De egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?

Reptétnél van most valaki?