Biszex házaspárhoz csatlakoznék mindenki örömére. 47 éves pasi vahyok
Sziasztok, keresek olyan személyt aki nőibe öltözve le szopna a farkam! Csak kora reggel jó! Vas megye , utazni tudj
Sziasztok! Ma Gyöngyös-Hatvan környékén nap közben lány, vagy pár? Szívesen kiereszteném a gőzt...
Keressetek nyugodtan!

Valaki ma taksony környéke ?
Debrecen- Nyíregyháza környékén, mélytorkosan szopnék, meztelenkednék.
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj!
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj!
Dél Bp, M0 környékèn valaki?
Taksony haraszti?
(Ez egy válasz whisss üzenetére (2025. 05. 12. hétfő 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Sziasztok! Tudom hétfő van.... pénteken 4-5 között pár esetleg tervez reptérre vagy szépvölgyire?
Párokhoz hölgyekhez csatlakoznék. Budapesten 11v 22 kerben
Berettyóújfalu vagy környékén Hölgy vagy Pár autós kalandra? 29éves magára igényes pasi vagyok
17. 16 . Kerületben autós kaland?
Párt kukkolnék a keleti országrészben helyszínben rugalmas vagyok. Elsősorban természetben de akár nálatok is. Passzív szerepben, de kölcsönös szimpátia esetén aktívan is, kizárólag heteró alapon. 50 éves, magas értelmes fickó vagyok.
Sziasztok! Ma hölggyel leszek, pár mellénk gurulhatna este 8- fél 9 korul… több info privatban
Autoval uton vagyok szívesen csatlakoznák hölgy vagy párokhoz
Dabas vagy Cegléd környékén
Dabas vagy Cegléd környékén
Olyan pasit keresek aki csak szopatni szeretne.
Berettyóújfalu környékén valaki?
Győrben leszopnèk valakit. Helyem van.

Hetero pár lesz kint reptéren? Akit meg lehetne lesni? Vagy esetleg enyhe bi pasi? XL-es igenyes pasi
Sziasztok,
Párhoz szívesen csatlakoznék reptéren
Párhoz szívesen csatlakoznék reptéren