Ma délelöt ,délbe Csepelen szopnék a szabadba
Hali. Hatvanban valaki?
Sziasztok!
Reptér most?
Reptér most?
Sziasztok! A mai napon ráérő pár,esetleg hölgy,akik szívesn találkoznának egy 46 éves,sportos,intelligens sráccal.
Szívesen masszírozom a hölgyet-ha van rá igény-képzett masszőrként. Akár a cuckold is szóba jöhet.Esetleg szabadban is izgalmas lehet! Debrecen és Nyíregyháza környéke.Privátban írjatok,ha érdekes lehet. Szép napot!
Szívesen masszírozom a hölgyet-ha van rá igény-képzett masszőrként. Akár a cuckold is szóba jöhet.Esetleg szabadban is izgalmas lehet! Debrecen és Nyíregyháza környéke.Privátban írjatok,ha érdekes lehet. Szép napot!
Sziasztok! Mai nap kinéznék barátnőmmel reptérhez, ő csak nézné hogy szopok
Sziasztok
Ma délutánra keresünk pasit,az adatlapunk szerint cuckoldra.....
14:30 kor lenne a randi,Szigligeten
Ma délutánra keresünk pasit,az adatlapunk szerint cuckoldra.....
14:30 kor lenne a randi,Szigligeten
Sziasztok! Még mindig keresem azt a kedves párt akikkel eddig kétszer találkoztam Ózdon és Bánrévén a hölgy számára lenne meglepetésem! Bízom benne, hogy Június végén összefutunk! Írj privát Mercédesz!
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Szia! Szépvölgyi parkoló de valaki?
Parhoz csatlakoznék,vagy közös masztihoz keresek valakit a Biatorbágyi premier környékén!
Hölgyek, párok! Autós, kilátós kalandozás Tatabánya, Komárom térsége?
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Valaki ma esetleg reptér ?írjon privátba!
Milyen a forgalom manapság nappal a szépvölgyin ? Nem csak kirándulók vannak ?
(Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 02. hétfő 08:01

Hölgy vagy pár lesz ma napközben vagy délután a szépvölgyi parkolóban vagy a reptéren?
Igényes pasi vagyok, írj privatban
Szép napot
Szép napot

Ma autós kaland 17,16 kerület?
Hölgy vagy pár lesz ma napközben vagy délután a szépvölgyi parkolóban vagy a reptéren?
Szép napot
Szép napot

Sziasztok!
Ma délelött Üllő környéke?..
Ma délelött Üllő környéke?..
[törölve]
Bp most?
Budapest-Mosonmagyaróvár útvonalon pár vagy hölgy?