Olyan hülyeséget tudsz irni miert muttatná meg valaki az útlevelét pont neked
(Ez egy válasz Dávid 1 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 21:15

Sziasztok!
Én anno találkoztam Petrával. Nem árulok el titkot, hogy ez a valódi neve( utlevelét láttam véletlen)Normális munkája van, válogatós. De nem kamu. Ha ge@i lennék elárulnám a munkahelyét. Sokan jártatok már ott, ebbe biztos vagyok!
Ha nem ismersz valakit, ne ítélj
Én anno találkoztam Petrával. Nem árulok el titkot, hogy ez a valódi neve( utlevelét láttam véletlen)Normális munkája van, válogatós. De nem kamu. Ha ge@i lennék elárulnám a munkahelyét. Sokan jártatok már ott, ebbe biztos vagyok!
Van valaki Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd környékén?
21 éves sportos srác vagyok, átlag feletti mérettel. :3
21 éves sportos srác vagyok, átlag feletti mérettel. :3
Csodálkoznék,ha adatlap nélküli csávóval levelezgetett volna "Viki". De itt van,olvassa és megcáfolhat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 21:10
Törölt felhasználó (4781585)

Soha nem rejtette véka alá a nevét, sőt máshol az eredeti nevén van fent. Nem a lakcimet írtam ki
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát nem vagy egy diszkrét pali hallod-e
(Ez egy válasz Dávid 1 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 21:15

Sziasztok!
Sziasztok!
Ma este Tatabánya és környékén pár vagy hölgy nem lenne kíváncsi? Kukkolás oda vissza! Szívesen nézném…
frissen borotvált! Várom a privát üzeneteket! Akár Pest-Győr-Fehérvár vonalon is szívesen elindulok!

Sziasztok!
Akkor is és főleg most tényszerű dolgokat írtam le. És mindenki saját belátására bíztam a megítélést. Mik vannak, egyből támadásnak vetted...
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Reptér Pár esetleg vagy Hölgy ?
milyen jó kis vita van itten XD
Szia!
Már akkor savanyú volt neked a szőlő (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 20:48
Már akkor savanyú volt neked a szőlő (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Belinkelem a "Viki77" nevű regisztráció legelső hozzászólását. A 160. oldalon van jelenleg a szexmozis topicban:
https://www.goldengate.hu/forum/tema/141392-Szexmozi-Glory-hel- yek-ossze-futunk/160
Aki már a mai produkciójából is gyanakszik, az legalább néhány percet szánjon rá arra, hogy visszaolvas onnan pár oldalt! Aztán ha józan belátása szerint még mindig azt hiszi, hogy érdemes ráfordítani az időt és energiát, akkor sok sikert a kávézgatáshoz!
https://www.goldengate.hu/forum/tema/141392-Szexmozi-Glory-hel- yek-ossze-futunk/160
Aki már a mai produkciójából is gyanakszik, az legalább néhány percet szánjon rá arra, hogy visszaolvas onnan pár oldalt! Aztán ha józan belátása szerint még mindig azt hiszi, hogy érdemes ráfordítani az időt és energiát, akkor sok sikert a kávézgatáshoz!

Sziasztok!
Reptér/Budapest környékén pár vagy hölgy?
Reptér/Budapest környékén pár vagy hölgy?
Belinkelem a "Viki77" nevű regisztráció legelső hozzászólását. A 160. oldalon van jelenleg a szexmozis topicban:

Csepelen szuper kis el dugott helyen valaki, hölgy ,pár? Tali?
Kiserdő.

Igen vagy ö i az vagy valamelyiknek kamu a képje
(Ez egy válasz whisss üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs, hogy közbepfáztam Petrus!
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 19:56

Szia!
Tudod mi kellemetlen?! Mikor a fotelból osztod az észt, a talin igénytelen vagy, és igazságtalannak tartod, hogy még írom. Na ez valóban kellemetlen.
Tudod mi kellemetlen?! Mikor a fotelból osztod az észt, a talin igénytelen vagy, és igazságtalannak tartod, hogy még írom. Na ez valóban kellemetlen.
Szia Viki.Gyere ki a reptérre,van kint pár srác,viszünk kv.t is.
Szia en csak 35 vagyok de ha szimpi vagyok beszelgessunk es ha gondolod ide johetsz egy kv ra is! Akár..vagy csak arra..
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)