Valaki kaland celjabol van itt repteren? Helyes harmincas bi vagyok
Az igen, az!
Számíts ennyire, és lepődj meg ha többet látsz, tapasztalasz.
Úgy nem ér csalódás.
Keress bármit is… (Ez egy válasz potens40esBP üzenetére (2025. 06. 10. kedd 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 10. kedd 21:45
Számíts ennyire, és lepődj meg ha többet látsz, tapasztalasz.
Úgy nem ér csalódás.
Keress bármit is… (Ez egy válasz potens40esBP üzenetére (2025. 06. 10. kedd 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Amúgy emiatt is ki akartam már menni egyszer...éjszaka tuti hogy látványos....
Valamint, nem a “te” vagy többedmagad közvetlen társaságát keresi(k).
Tudod…
…lesznek jelek… (Ez egy válasz T0r0lt üzenetére (2025. 06. 10. kedd 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 10. kedd 21:44
Tudod…
…lesznek jelek… (Ez egy válasz T0r0lt üzenetére (2025. 06. 10. kedd 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha nincs ki írva konkrétum akkor teljesen lutri!
Biztosra sose mehetsz.
Fő, hogy légy értelmes, ne legyél tolakodó és értsd meg a nemet non verbálisan is!!!
Illetve alapszabály, (szerintem) hogy amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik, mindenki aki ott van az madárles madárlesen van.
Biztosra sose mehetsz.
Fő, hogy légy értelmes, ne legyél tolakodó és értsd meg a nemet non verbálisan is!!!
Illetve alapszabály, (szerintem) hogy amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik, mindenki aki ott van az madárles madárlesen van.
Amúgy emiatt is ki akartam már menni egyszer...éjszaka tuti hogy látványos....
(Ez egy válasz T0r0lt üzenetére (2025. 06. 10. kedd 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 10. kedd 21:44

Biztosra sose mehetsz.
Biztosra sose mehetsz.
Biztosra sose mehetsz.
Illetve alapszabály, (szerintem) hogy amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik, mindenki aki ott van az madárles madárlesen van. (Ez egy válasz potens40esBP üzenetére (2025. 06. 10. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Biztosra sose mehetsz.
Illetve alapszabály, (szerintem) hogy amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik, mindenki aki ott van az madárles madárlesen van. (Ez egy válasz potens40esBP üzenetére (2025. 06. 10. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
11körül még szokott arra élet lenni ?
(Ez egy válasz T0r0lt üzenetére (2025. 06. 10. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
“Gépmadár megfigyelő” ezt írd be a navigációba.
(Ez egy válasz potens40esBP üzenetére (2025. 06. 10. kedd 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 10. kedd 21:32

Ma már kinézek én is a reptérre 11körül, annyian írnak róla....valaki le tudná írni hogy merre érdemes keresgélni ?
Ma már kinézek én is a reptérre 11körül, annyian írnak róla....valaki le tudná írni hogy merre érdemes keresgélni ?
Pár a reptéren így telihold idején?
14.kerületben pár vagy hölgy akihez lehet csatlakozni ?
Van valaki Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd környékén?
21 éves sportos srác vagyok, átlag feletti mérettel. :3
21 éves sportos srác vagyok, átlag feletti mérettel. :3
Szia! Van rá esély ma is nem lehet tudni.Fiuk gyakrabban gyere próbáld ki!
(Ez egy válasz Kittibaby üzenetére (2025. 06. 10. kedd 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
22 óra felé Kifolyónál?
Reptérnél?
Reptérnél pár most???
Gödöllőn most szopatnék
Reptérnél kukkolható pár esetleg mostanság?
Inárcs. Dabas környékén Csak hölgy egy vagy több kalandra ?
Szépvölgyire tervez kimenni pár?
Reptéren esetleg pár akit dugás közben nézni lehet?de szívesen segítek ha kell