Hali. Most valaki Hatvanban?
Most keresek budan 11kerben budaorsi ut kornyeken valakit aki szep alaposan le cumm
Sziasztok!
Monor most reggel?..
Monor most reggel?..
Szia!
Közelebb vagyok, és menni is tudok! (Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Közelebb vagyok, és menni is tudok! (Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, messze vagy sajnos.
(Ez egy válasz Faernad üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 06:26

Valaki, aki ma delutan/estefelé kiverné előttem a farkát egy csendes helyen? Balaton déli partja.
Kondorosi ut,Duna parton, délelőtt?
Valaki, aki ma delutan/estefelé kiverné előttem a farkát egy csendes helyen? Balaton déli partja.
Reptérnél dél körül?
Sport és szex!
Keresnék olyan hölgyet vagy akár párt akinek szintén izgalmas lenne, ha a szabadban túrázás, futás vagy kerékpározás programot szerveznénk, amit feldobnánk egy izgalmas erotikus kalanddal ( vagy kettővel). 45 éves hetero, férfiként keresek. Budai hg, Pilis vagy Visegrádi hg.
Keresnék olyan hölgyet vagy akár párt akinek szintén izgalmas lenne, ha a szabadban túrázás, futás vagy kerékpározás programot szerveznénk, amit feldobnánk egy izgalmas erotikus kalanddal ( vagy kettővel). 45 éves hetero, férfiként keresek. Budai hg, Pilis vagy Visegrádi hg.
Sziasztok
Olyan vágyunk van,hogy Tapolca környékén valahol a szabadban egy szemkötőben lenne egy pasi,aki hokitik
Mi a párommal arra sétálunk,és a hölgytagunk mindkettőnket lecumizna
Majd ha vége távozunk
Olyan vágyunk van,hogy Tapolca környékén valahol a szabadban egy szemkötőben lenne egy pasi,aki hokitik
Mi a párommal arra sétálunk,és a hölgytagunk mindkettőnket lecumizna
Majd ha vége távozunk
Győrben van aktív aki felvenne autoval?
Reptéren van innen valaki ?
Pár hölgy kalandozni Budapest vagy Szépvölgyin?
Szabadban pár? Bp vagy körülötte?
Sziasztok, valaki ma este Székesfehérvár és környéke ?
Utazni nem tudok
Utazni nem tudok
Szekszárd és környéke ?
Nem értem az összefüggést.
Magadra ismertél?
Még a kocsimat sem hagynám, hogy lemosd.. (Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (2025. 06. 11. szerda 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 11. szerda 20:39
Magadra ismertél?
Még a kocsimat sem hagynám, hogy lemosd.. (Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (2025. 06. 11. szerda 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Ilyen intelligens csak arra vár, hogy leszopjon! Az aluljároban...
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Sziasztok! Gyertek a szépvölgyire!
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2025. 06. 11. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)