Sziasztok!
Monor most reggel?..
Monor most reggel?..
Szia!
Közelebb vagyok, és menni is tudok! (Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Közelebb vagyok, és menni is tudok! (Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, messze vagy sajnos.
(Ez egy válasz Faernad üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 06:26

Valaki, aki ma delutan/estefelé kiverné előttem a farkát egy csendes helyen? Balaton déli partja.
Kondorosi ut,Duna parton, délelőtt?
Valaki, aki ma delutan/estefelé kiverné előttem a farkát egy csendes helyen? Balaton déli partja.
Reptérnél dél körül?
Sport és szex!
Keresnék olyan hölgyet vagy akár párt akinek szintén izgalmas lenne, ha a szabadban túrázás, futás vagy kerékpározás programot szerveznénk, amit feldobnánk egy izgalmas erotikus kalanddal ( vagy kettővel). 45 éves hetero, férfiként keresek. Budai hg, Pilis vagy Visegrádi hg.
Keresnék olyan hölgyet vagy akár párt akinek szintén izgalmas lenne, ha a szabadban túrázás, futás vagy kerékpározás programot szerveznénk, amit feldobnánk egy izgalmas erotikus kalanddal ( vagy kettővel). 45 éves hetero, férfiként keresek. Budai hg, Pilis vagy Visegrádi hg.
Sziasztok
Olyan vágyunk van,hogy Tapolca környékén valahol a szabadban egy szemkötőben lenne egy pasi,aki hokitik
Mi a párommal arra sétálunk,és a hölgytagunk mindkettőnket lecumizna
Majd ha vége távozunk
Olyan vágyunk van,hogy Tapolca környékén valahol a szabadban egy szemkötőben lenne egy pasi,aki hokitik
Mi a párommal arra sétálunk,és a hölgytagunk mindkettőnket lecumizna
Majd ha vége távozunk
Győrben van aktív aki felvenne autoval?
Reptéren van innen valaki ?
Pár hölgy kalandozni Budapest vagy Szépvölgyin?
Szabadban pár? Bp vagy körülötte?
Sziasztok, valaki ma este Székesfehérvár és környéke ?
Utazni nem tudok
Utazni nem tudok
Szekszárd és környéke ?
Nem értem az összefüggést.
Magadra ismertél?
Még a kocsimat sem hagynám, hogy lemosd.. (Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (2025. 06. 11. szerda 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 11. szerda 20:39
Magadra ismertél?
Még a kocsimat sem hagynám, hogy lemosd.. (Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (2025. 06. 11. szerda 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Ilyen intelligens csak arra vár, hogy leszopjon! Az aluljároban...
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Sziasztok! Gyertek a szépvölgyire!
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2025. 06. 11. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Igen.
(Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (2025. 06. 11. szerda 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocsánat nem ide szántam a linket.
(Ez egy válasz psa25 üzenetére (2025. 06. 11. szerda 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 11. szerda 20:38

https://www.youtube.com/watch?v=85V_y4Y85QQ
sokan vagyunk így ezzel

Ilyen intelligens csak arra vár, hogy leszopjon! Az aluljároban...
(Ez egy válasz nemigennn üzenetére (2025. 06. 11. szerda 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 11. szerda 20:29

Én egy özvegyen maradt, hivatásának élő, káros szenvedélyektől tartózkodó, komoly, tudományos munkát végző egyetemi professzor vagyok. Keresem azt a zeneszerető, természetkedvelő, színházba járó, romantikus lelkű, intelligens, művelt, kedves hölgyet, aki leszopna.