16 ker. Most valaki?
Hölgyet keresek aki kiverné a farkamat!
Pest és környékén!
Pest és környékén!
SWINGER YOURS Eseményei:
Június 19-én Csütörtökön-pasitöbbes swinger bulit tartunk a 9.kerületben 25-50 fő közötti létszámmal.
Június 28-án Szombaton Diósd, csak 45 év alattiaknak Youngest buli, medence, szauna, és kezdők bevezetése a swinger világba ☺️
Jelentkezni weboldalunkon tudtok swinger yours pont hu
Június 19-én Csütörtökön-pasitöbbes swinger bulit tartunk a 9.kerületben 25-50 fő közötti létszámmal.
Június 28-án Szombaton Diósd, csak 45 év alattiaknak Youngest buli, medence, szauna, és kezdők bevezetése a swinger világba ☺️
Jelentkezni weboldalunkon tudtok swinger yours pont hu
Mindent megteszünk a rekord érdekében!
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2025. 06. 14. szombat 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 14. szombat 08:31

Sziasztok. A mai bukkake partyra egy kis frissítés. Nagyjából este 10 óra környékére számolunk a kiérkezéssel, sötétszürke egyterüvel. Induláskor írunk ide, onnantól számított kb 1 óra míg kiérünk. Mindenki készüljön jó nagy adag lövettel, jól el tudjuk áztatni párosunk hölgyét, szeretne rekordot dönteni, ami eddig 16 adag volt a testén csorogva.
Sziasztok. A mai bukkake partyra egy kis frissítés. Nagyjából este 10 óra környékére számolunk a kiérkezéssel, sötétszürke egyterüvel. Induláskor írunk ide, onnantól számított kb 1 óra míg kiérünk. Mindenki készüljön jó nagy adag lövettel, jól el tudjuk áztatni párosunk hölgyét, szeretne rekordot dönteni, ami eddig 16 adag volt a testén csorogva.
Sziasztok
Hétvégén keresek hölgyet vagy párt akihez csatlakozni lehet. Privátban várom a jelentkezést.
Hétvégén keresek hölgyet vagy párt akihez csatlakozni lehet. Privátban várom a jelentkezést.
Kedvenc vagy a repteren
(Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (2025. 06. 13. péntek 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Székesfehérváron ma valaki bekapni szererető?
Sziasztok!
Monor most reggel?..
Monor most reggel?..
Sziasztok. Ma délután Győr és környékén Nő vagy Pár?
3.kerülrt-Solymár-Piliscsaba vonalon hölgy, pár aki a napsütésben huncutkodna? Partner lennék benne! Akár csak kukkolás, de igazi vágyam, hogy részese legyek. 45é hetero férfiként keresgélek
Imádok szopni
(Ez egy válasz Layfon üzenetére (2025. 06. 14. szombat 02:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Mostanában valakit nem szeretne szopni?
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is, macis farkamat idősebb bajuszos szakállas pasival cumiztatnám.
Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Esti szex Taxiban... Hölgyeknek,pároknak.. De lehet nappal is
Merre?
(Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (2025. 06. 13. péntek 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptér most hölgy vagy pár?
Igényes pasi vagyok
Igényes pasi vagyok
kinn vagytok még??
Sziasztok! Merre vagytok a reptéren?
Reptér valaki?