Milyen kocsival szoktál kint lenni?
(Ez egy válasz Munci88 üzenetére (2025. 06. 14. szombat 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Monor
(Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (2025. 06. 18. szerda 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Repter korul valaki ? Ketten vagyunk fiatal sracok

Reptér most? Nem szopna le valaki viszonzas nélkül?
32 éves, magas, méretes farkú srác keres hölgyet esetleg cuckold párt holnap kora esti találkára Budapesten
kinéztem a repcsi térre...Párok gyertek
Reptéren aktív pasi??
Sziasztok reptéren van kint valaki innen?
Bi párt vagy bi pasit keresek egy kis autós kalandhoz!
Hölgyekhez, pártokhoz csatlakoznék Szigetszentmiklós környékén. Ápolt nem dohányzó, férfi vagyok.
10-es úton még ma hölgy vagy pár?
Sziasztok
Autós, aktív pasikat várok – írj privátban!
Autós, aktív pasikat várok – írj privátban!
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.
Debrecenit, vagy a környéken élőt kresek, aki hétköznap délelőtt, a természetben elbújva dominánsan szopatna, s mikor teleélvezte a szám, utána bele is pisile.
Sziasztok! A 21-es főút környékén egy normális jó faszú havert keresek masztira orálra... Valaki?
Tiszafüreden ma este valaki???
Ma 17 órakor indulok budaörsről Esztergomba telkin keresztül ezen az útvonalon szopatnék!
H9lgyek bi párok pesten es vonzáskörzetében ?
Pest megyében egy átlagos vagy sportos testalkatú srácot . 25-45 éves korig ! Párom jelenléte mellett! Kölcsönös hoki- és ha van szimpátia akkor szopás is elképzelhető ! Én 40- es , sportos férfi vagyok , autóban ( megszokott hely van) de zárható búvóHelyem is van. Adatlapod - képpel legyen légyszíves- nekem is van !
Hogy könyebb legyen , mert nem nagyon megy .
Jelenléte = nem csinál semmit csak ott lenne mint szemlélő. Azaz nem 3- as , nem beszàll,
25-45 éves korig = nem 60 nem 58 és nem tud olvasni.
Persze , nem kőbe vésett mert egy 48-as sportos , lehet 100x jobban néz ki, de egy 5x-60 , köszi nem.
Nem sugardaddy-t keresek
Kamu vagyok = megválogatom kivel, azaz mindig nézelődöm de ritka hogy történik is valami.
Helyem van = nem , nem megyek Debrecenbe sem Kanizsára , sem máshova
Köszönöm
Hogy könyebb legyen , mert nem nagyon megy .
Jelenléte = nem csinál semmit csak ott lenne mint szemlélő. Azaz nem 3- as , nem beszàll,
25-45 éves korig = nem 60 nem 58 és nem tud olvasni.
Persze , nem kőbe vésett mert egy 48-as sportos , lehet 100x jobban néz ki, de egy 5x-60 , köszi nem.
Nem sugardaddy-t keresek

Kamu vagyok = megválogatom kivel, azaz mindig nézelődöm de ritka hogy történik is valami.
Helyem van = nem , nem megyek Debrecenbe sem Kanizsára , sem máshova
Köszönöm
Sziasztok! Hatvan és környékén egy jó farkú havert keresek!