Sziasztok!
Szépvölgyire készül hölgy vagy pár?
Jelenleg még túrázó is alig akad...
Szépvölgyire készül hölgy vagy pár?
Jelenleg még túrázó is alig akad...
Helló. Dunaújváros és környékén ma kaland?
Reptérnél ma délelőtt?
Nagy farkú pasit keresek holnapra Racalmas-Dunaujvaros környékén. Szimpátia fontos, nem keresek minden áron, képed legyen. Köszi
Sziasztok !
Lesz kint pár vagy nő a reptéren most délelött?
Valóban nagyfarkú pasi vagyok
Lesz kint pár vagy nő a reptéren most délelött?
Valóban nagyfarkú pasi vagyok
Fehervar most vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok delelott valaki dunaujvaros-Érd vonalon valaki egy talira ?? Privibe irjatok
Sziasztok!
Autós kaland Győr? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Autós kaland Győr? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Fehervar délelőtt vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Szabadba párom imádja kínálni puncimat. Jól meg kefélni. De szeretnék társat akivel párom mellé kukkolna és jól meg baszna párom előtt. Igazán jött szeretnék élvezni. Tolna megye Szekszárd vagyunk
Sziasztok!
Monor most reggel?..
Monor most reggel?..
Szia. Szívesen csatlakoznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 25. szerda 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 06:31
Törölt felhasználó (4782449)
VIP

Szex autóba maztizas után dughatód puncimat
Szex autóba maztizas után dughatód puncimat
Mi is kalocsalak vagyunk!
(Ez egy válasz monssy üzenetére (2025. 06. 25. szerda 03:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Keszthely környékén szopnek autóban szombaton.
7:00 repter mögött. Szopatnák vagy közös maszti ?
Napközben
Baja-Kalocsa-Szekszárd
Olvass adatlapot!
Baja-Kalocsa-Szekszárd
Olvass adatlapot!
Sziasztok, Csepel környékén van hely kukkolásra ? Vagy csak a Szépvölgyi és Reptér jàtszik ?
Ha megnyugtat, mi párként sem tudtunk találkozni vele/ük egy üres parkolóban a megbeszélt időpontban... másnap még ment egy darabig a terelés, aztán már nem válaszolt...
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2025. 06. 24. kedd 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 24. kedd 22:30

Ebben melyik rész volt álmodozás? Pusztán felhívtam figyelmedet arra, hogy ez a női regisztráció (aki persze ettől függetlenül lehet kamu) nem keres sem téged, sem engem, sem a piricsei Zolit, hiszen LÁNYT VAGY PÁRT keres. Te melyiknek érezted magad, amikor először írtál neki?
Minden ezt követő dolgot ennek tükrében kell értékelned. Ennyi.

Minden ezt követő dolgot ennek tükrében kell értékelned. Ennyi.
Sziasztok fehér Renault-al pár innen vagytok?