Sziasztok, ma este Zánka környéken belevaló pasi/srac kalandozni? Full passzív, csajos ápolt vagyok.. induljon a buli

Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Dunaújváros környékén kaland ma este?
Sziasztok. Polgár közelèben hölgy ma este egy forró randira?
Köszi
(Ez egy válasz Ilikedogging üzenetére (2025. 06. 27. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 27. péntek 10:42

Sziasztok!
Egyáltalán nem vészes, jól járható, nincs sár és nyoma sincs az esőnek. Kicsit szelesebb az idő, ennyi.
Egyáltalán nem vészes, jól járható, nincs sár és nyoma sincs az esőnek. Kicsit szelesebb az idő, ennyi.
Sziasztok, Bécsből jövök haza ma kb 2 óra múlva Budapest irányába
az útvonalon kalandoznek vagy valaki be is csatlakozhat útközben meg lehet rosszalkodni

Sziasztok a reptérnél a patakpart vagy az erdő melletti rész inkább a felkapottabb ? Mert ahogy látom több út is van azon a területen és viszonylag nagy terület. Köszönöm
Sziasztok. Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Sziasztok.Hölgy esetleg aki kalandozna?
Üdv! Programot keresek ma estére. Adatlapomon leírtak szerint elsősorban.
De nyitott vagyok!
A részleteket privátban beszéljük meg.
De nyitott vagyok!
A részleteket privátban beszéljük meg.
Reptéren igényes pár vagy bi pasi?
Ès a fekete Passat?
Szürke BMW SUV innen van?
Miskolcon klimatizált autóban, kellemes helyen a természetbe lányokat keresek, akik kedvelik az idősebb korosztályt. Én 49 éves férfi vagyok.
ma 16:00tól budaörs budakeszi telki útvonalon szopatnék

Kellemeset a kellemessel! Olyan sportos hölgyet esetleg párt keresek, aki nyitott lenne egy olyan kalandra a természetben, ahol túrázás, futás vagy kerékpározást ötvöznénk egy kis erotikával. Budai hg., Pilis, Visegrádi hg.
Koszonom
M4-M0 találkozás kimész Eceser felé, ott jobbra a körforgóig kijössz ahol a betonút véget ér 20 m után s csak mész-mész egyenesen előre a homokos úton amíg a kerítésig elérsz.
Googlemaps-en AFTAIR, patakpart. (Ez egy válasz Nekem2006 üzenetére (2025. 06. 27. péntek 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 27. péntek 13:36
Googlemaps-en AFTAIR, patakpart. (Ez egy válasz Nekem2006 üzenetére (2025. 06. 27. péntek 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, megirnatok kb a terkepen hogy merre van a kifuto? Koszonom
Sziasztok, megirnatok kb a terkepen hogy merre van a kifuto? Koszonom
Reptéren autós kaland?