1 óra tájékára keresünk egy átlagos ,jófej srácot aki benne lenne és izgalmasnak találna egy autós talit úgy , hogy barátnőm az első ülésen nézi ahogy kölcsönösen kivernénk egymás cerkáját a hátsó ülésen. Kövér- illetve 2m magas személyek köszi de nem . Pest megyében leszünk egy eldugott kis helyen.
1 óra tájékára keresünk egy átlagos ,jófej srácot aki benne lenne és izgalmasnak találna egy autós talit úgy , hogy barátnőm az első ülésen nézi ahogy kölcsönösen kivernénk egymás cerkáját a hátsó ülésen. Kövér- illetve 2m magas személyek köszi de nem . Pest megyében leszünk egy eldugott kis helyen.
Reptérnél?
Igen!☺️
(Ez egy válasz haribo25 üzenetére (2025. 06. 29. vasárnap 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Közös maszti érdekelhet valakit?
Közös maszti érdekelhet valakit?
Pár a reptérnél esetleg innen?
Volkswagen-es fiatal pár innen van?
Tényleg olyan ember akar flegmázni, aki 2-ből 2-szer képtelen eltalálni a rendkívül nehéz "beütni" szót? Továbbá a hozzászólás elküldésétől számított 5 percig ott virító szerkesztés gombot sem találja? A mondatszerkesztési bravúrt most hagyjuk is...
Segítek neked: nem a Szépvölgyi utat nem találják az emberek, hanem azt a 2x2 parkolóöblöt, ahol az akciók zajlanak. Ezeknek ugyanis sem a helyük nem evidens, sem pedig az, hogy miként szeparálod a turistákat. Hiába ütöd be a Google-be az út nevét, ezekre nem kapsz választ. Az már más kérdés, hogy a lokalizáció időről időre leírásra kerül itt a közösben, de az emberek sokszor néhány sort nem olvasnak vissza, nemhogy 10-20-30 oldalakat. Ebben persze mindenki magára vessen, de ettől még így van, és ha őszinték akarunk lenni, nem is baj, hogy a jelenlegi forgalom nem sokszorozódik ott meg. (Ez egy válasz Svábherflis üzenetére (2025. 06. 29. vasárnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 29. vasárnap 21:28

Segítek neked: nem a Szépvölgyi utat nem találják az emberek, hanem azt a 2x2 parkolóöblöt, ahol az akciók zajlanak. Ezeknek ugyanis sem a helyük nem evidens, sem pedig az, hogy miként szeparálod a turistákat. Hiába ütöd be a Google-be az út nevét, ezekre nem kapsz választ. Az már más kérdés, hogy a lokalizáció időről időre leírásra kerül itt a közösben, de az emberek sokszor néhány sort nem olvasnak vissza, nemhogy 10-20-30 oldalakat. Ebben persze mindenki magára vessen, de ettől még így van, és ha őszinték akarunk lenni, nem is baj, hogy a jelenlegi forgalom nem sokszorozódik ott meg. (Ez egy válasz Svábherflis üzenetére (2025. 06. 29. vasárnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Tényleg sokan nem tudják,hogy benti a Google-ba hogy Szépvölgyi út??
Sziasztok!
Reptér környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Reptér környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Szívesen szopnék most egy szép farkat (akár többet is egyszerre) vagy nyalnék puncit...
Odaadó, érzéki vagyok, élvezettel csinálom, élvezésig:P
Odaadó, érzéki vagyok, élvezettel csinálom, élvezésig:P
Bi pár jön ki a reptérre mostanában?
Sziasztok, ma este Zánka környéken belevaló pasi/srac kalandozni? Full passzív, csajos ápolt vagyok
Helo.
Ma /is/ 23-24 óra környékén ( vagy utána ) keresek autós vagy búvóhelyes kalandra a szokásos paraméterekkel rendelkező partnerem. ( 30-45 év közötti, sportos vagy átlagos testalkattal) természetesen ápolt , ……
Adatlap és legalább egy kép a cerkáról legyen légyszíves . Nekem is van - megtisztellek vele. Adatlapomon több infó.
Köszi
Ma /is/ 23-24 óra környékén ( vagy utána ) keresek autós vagy búvóhelyes kalandra a szokásos paraméterekkel rendelkező partnerem. ( 30-45 év közötti, sportos vagy átlagos testalkattal) természetesen ápolt , ……
Adatlap és legalább egy kép a cerkáról legyen légyszíves . Nekem is van - megtisztellek vele. Adatlapomon több infó.
Köszi
Beüti*
Tényleg sokan nem tudják,hogy benti a Google-ba hogy Szépvölgyi út??
Kedvedre torkoztathatsz, kúrhatod a torkom, bármekkora a faszod. Tegyél próbára!!! Bármekkora faszt tövig nyelek és bármeddig bírom, Dildóval is torkoztathatsz. imádok öklendezni, fuldokolni a faszon. Én egy sportos, fiatalos, ápolt teljesen biszex pasi vagyok. Exhibicionista vagyok, bárhol meztelenkedek gátlástalanul. Fotózni, videózni is lehet amatőr szex témában. Szeretem a kemény bánásmódot, alázhatsz, fenekelhetsz, pofozhatsz kedvedre.Akár le is hugyozhatsz, többesben is. Párokhoz is csatlakoznék, szívesen nyalok is bármeddig. Helyem nincs, de szívesen vagyok a szabadban és mobilis vagyok, szívesen megyek távolabbra is.
Reptér környékén?
Most is...
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2025. 06. 29. vasárnap 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél most valaki?
Izgalmas estét, sziasztok. Szívesen találkoznék párral hölggyel, lényeg, hogy jól érezzük egymást.