Autos sex Berettyó ma
Hát persze!
(Ez egy válasz olaszospasi üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 30. hétfő 21:25

Holnap este 20 óra fele vinnék ki egy szexi MILF-et.a reptérhez. Lehet kukkolni meg simogatni. Aki Neki szimpi annak lehet több is. Van aki jönne?
Lehet hogy nem is inkorrekt, hanem csak autocorrekt...
agibiszex = adibiszex (Ez egy válasz zolka74 üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 30. hétfő 19:11
agibiszex = adibiszex (Ez egy válasz zolka74 üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.A múlt héten is a sportcsarnokhoz keresett partnert.Valaki írta is,hogy palira vette. Szombaton ránk is írt,hogy kukkolásban benne vagyunk-e? De a repteret nem szereti. Visszaírtunk, hogy semmi gond,mobilisak vagyunk..Na azóta se kép,se hang..Kb mint Columbo felesége..

Remek ötlet!
(Ez egy válasz Oralday üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 30. hétfő 22:51

Párom azt kérte , hogy szexképeit nézegetve verjem ki a farkam egy másik sráccal vagy akár szopassam le ha szimpatikus. Ehhez keresek most partnert . ( Pest megye jelenleg )
Azért az sokkal-jobb
(Ez egy válasz Larsz üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 30. hétfő 23:11

Az én párom meg azt szeretné , hogy dugjak meg másik páros nőjét, vagy egy egyedülállót és utánna a puncid farkamat tegyem a párom szájába.
Az én párom meg azt szeretné , hogy dugjak meg másik páros nőjét, vagy egy egyedülállót és utánna a puncid farkamat tegyem a párom szájába.
(Ez egy válasz Oralday üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 30. hétfő 22:51

Párom azt kérte , hogy szexképeit nézegetve verjem ki a farkam egy másik sráccal vagy akár szopassam le ha szimpatikus. Ehhez keresek most partnert . ( Pest megye jelenleg )
Sziasztok !! Monor környéke vagy Pilis kalandozni valaki hölgyeim ? smile 28 éves pasi vagyok egész este rá érek
Monor Albertirsa között, most valaki kölcsönös hoki cumi?!
Semmi mozgás!
(Ez egy válasz Hokka69 üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéren valami/valaki?
Holnap délelőtt. M3Máteszalka-Füzesabony-Heves. Kamionnal leszek. Szopok nyalok...
Megsúgom, hogy ki lehet kapcsolni ezt a funkciót, de mondok még jobbat: vissza lehet olvasni, mielőtt elküldöd! Meglepő, ugye?
(Ez egy válasz Svábherflis üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Hali. Gödöllőtől nem messze keresek autós ( vagy hely is van) kalandhoz partnert. 28-45 éves korig. Sportos- átlagos testalkattal. Adatlapomon több info .
Holnap este 20 óra fele vinnék ki egy szexi MILF-et.a reptérhez. Lehet kukkolni meg simogatni. Aki Neki szimpi annak lehet több is. Van aki jönne?
Sziasztok !! Monor környéke vagy Pilis kalandozni valaki hölgyeim ?
28 éves pasi vagyok egész este rá érek

A teló írja át te okos..nem én ütöm mellé..
A teló írja át te okos..nem én ütöm mellé..
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2025. 06. 29. vasárnap 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 29. vasárnap 22:19

Tényleg olyan ember akar flegmázni, aki 2-ből 2-szer képtelen eltalálni a rendkívül nehéz "beütni" szót? Továbbá a hozzászólás elküldésétől számított 5 percig ott virító szerkesztés gombot sem találja? A mondatszerkesztési bravúrt most hagyjuk is...
Segítek neked: nem a Szépvölgyi utat nem találják az emberek, hanem azt a 2x2 parkolóöblöt, ahol az akciók zajlanak. Ezeknek ugyanis sem a helyük nem evidens, sem pedig az, hogy miként szeparálod a turistákat. Hiába ütöd be a Google-be az út nevét, ezekre nem kapsz választ. Az már más kérdés, hogy a lokalizáció időről időre leírásra kerül itt a közösben, de az emberek sokszor néhány sort nem olvasnak vissza, nemhogy 10-20-30 oldalakat. Ebben persze mindenki magára vessen, de ettől még így van, és ha őszinték akarunk lenni, nem is baj, hogy a jelenlegi forgalom nem sokszorozódik ott meg.

Segítek neked: nem a Szépvölgyi utat nem találják az emberek, hanem azt a 2x2 parkolóöblöt, ahol az akciók zajlanak. Ezeknek ugyanis sem a helyük nem evidens, sem pedig az, hogy miként szeparálod a turistákat. Hiába ütöd be a Google-be az út nevét, ezekre nem kapsz választ. Az már más kérdés, hogy a lokalizáció időről időre leírásra kerül itt a közösben, de az emberek sokszor néhány sort nem olvasnak vissza, nemhogy 10-20-30 oldalakat. Ebben persze mindenki magára vessen, de ettől még így van, és ha őszinték akarunk lenni, nem is baj, hogy a jelenlegi forgalom nem sokszorozódik ott meg.
Sziasztok !! Monor környéke vagy Pilis kalandozni valaki hölgyeim ?
28 éves pasi vagyok egész este rá érek

Lesz ma este kint pár a Szépvölgyi parkolóban?