Sziasztok!
Most valaki?
Most valaki?
2 kérdésem lenne hozzád!
1. A buziknak mi köze van a párokhoz?
2. Ha valaki értelmetlen taktikával szaladgál körbe-körbe, annak mi köze van a nemi identitáshoz?
(Válaszolok is helyetted.
1. Semmi közük egymáshoz, mert egyik sem a másikat keresi.
2. A mozgásból már valóban sejteni lehet, hogy pár ül-e a kocsiban vagy pasi, de ennek semmi köze a nemi identitáshoz, hanem pusztán a kereslet-kínálathoz és az ebből fakadó kezdeményezési kényszer fokához. Ha kimegy egy pár és tudja, hogy pasik tömkelege lesz ott, akkor csak megül és válogat. Ha ugyanezt a másik oldalról nézzük, akkor pedig a pasinak muszáj vadásznia, mert ha megáll egy helyben, mindenből kimarad. Ez pedig minél nagyobb a terület, annál több mozgással jár. Az már más kérdés, hogy lehet jól és rosszul is csinálni, de ettől még nem lesz valaki se buzi, se hetero.) (Ez egy válasz Ezmegaz1 üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 20:14
1. A buziknak mi köze van a párokhoz?
2. Ha valaki értelmetlen taktikával szaladgál körbe-körbe, annak mi köze van a nemi identitáshoz?
(Válaszolok is helyetted.
1. Semmi közük egymáshoz, mert egyik sem a másikat keresi.
2. A mozgásból már valóban sejteni lehet, hogy pár ül-e a kocsiban vagy pasi, de ennek semmi köze a nemi identitáshoz, hanem pusztán a kereslet-kínálathoz és az ebből fakadó kezdeményezési kényszer fokához. Ha kimegy egy pár és tudja, hogy pasik tömkelege lesz ott, akkor csak megül és válogat. Ha ugyanezt a másik oldalról nézzük, akkor pedig a pasinak muszáj vadásznia, mert ha megáll egy helyben, mindenből kimarad. Ez pedig minél nagyobb a terület, annál több mozgással jár. Az már más kérdés, hogy lehet jól és rosszul is csinálni, de ettől még nem lesz valaki se buzi, se hetero.) (Ez egy válasz Ezmegaz1 üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Annyira reklámozzátok a Szépvölgyi parkolót, hogy a párok helyett csak a buzikkal tudjátok ezek után leszopatni magatokat, meg seggbe is kurhatjátok őket. A végén még olyan lesz mint a reptér. Némelyik rali pályán érzi magát. És egy perc nyugta nem lesz a pároknak akik esetleg pasit keresnek.
Diósdon most aktív pasi?
Reptérnél pár?? Szopatnék
Annyira reklámozzátok a Szépvölgyi parkolót, hogy a párok helyett csak a buzikkal tudjátok ezek után leszopatni magatokat, meg seggbe is kurhatjátok őket. A végén még olyan lesz mint a reptér. Némelyik rali pályán érzi magát. És egy perc nyugta nem lesz a pároknak akik esetleg pasit keresnek.
Tervez ma pár vagy esetleg hölgy a szépvölgyi környékét meglátogatni?
Pár Szigetszentmiklós vagy környékén most??
Reptérnél szopatnék pár női tagját. Van valaki??
Csütörtökön este kb 10 után kalandoznék nö pár esetleg férfi szinte mindent szeretek 38éves 180cm magas 105kg vagyok 14 4es farkam imádok nyalni szopni is bi uni vagyok.
Irj privátba meglátod megéri.
Budapest szolnok vonalon
Irj privátba meglátod megéri.
Budapest szolnok vonalon
Mostanaban szopnek 4.ker, hely van
Miskolcon dugnék lányt, pasit
Tényleg az a baj, hogy egyik normális helyről sem vagytok elzavarva rendesen. Ahogy van valami placc pároknak, azonnal oda kell telepednetek nektek is. Nem elég a helyek 80%-a? Fene egyen már meg.
(Ez egy válasz BE4R86 üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 10:12

Szépvölgyi parkolóba tevez menni valaki? Aktív kanos pasit szopnék!
Jah BE4R86 hallod menjel le a Magnum-ba vagy a Szauna69-be vagy a repter-hez a nagyerdo reszhez ott tudsz szopkodni szépen magadnak! De a Szepvolgyi uton te ne szopkodjal senkit mert oda hetero ferfiak jarnak fel meg parok!
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Olyanok oda szerencsére nem járnak
(Ez egy válasz BE4R86 üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 10:12

Szépvölgyi parkolóba tevez menni valaki? Aktív kanos pasit szopnék!
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok. Győrben cumiznèk. Helyem van.

Reptéri kifutónál vagyok oldalt az erdönél
Szopnék fiatal srác vagyok
Szopnék fiatal srác vagyok
Valaki dugni most?
Igeeeen Én
(Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 03:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 03:23

Valaki mostanaban pest megyeben? Nullas vagy 31 es ut korul ??