Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok akkor nem lesz pár szépvölgyin ?
Tudna valaki egy google maps linket küldeni a reptérhez? Egyszer leírta valaki nekünk az útvonalat, de könnyebb lenne úgy. Köszönöm!
A kerítéssel szemben kifele a körforgalom fele
(Ez egy válasz Soltfarago üzenetére (2025. 08. 01. péntek 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 23:43

Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy a"reptér" konkrétan hol található? Vecsés felöli rész valahol? Vagy a kifutópálya környéke a nagy mez
Sziasztok! Tudnátok segíteni,hogy a "reptér" konkréten melyik részt jelenti? Vecsés felöli oldalt vagy Pest felölit? Ha a Pestit akkor melyik kifutó vége? A 17.kerületi nagy mező? Vagy a 18.kerületi erdőcske? Így sajnos csak keringek álló farokkal a kutyások között:? Köszi a segítséget!
Sziasztok! Tudnátok segíteni,hogy a "reptér" konkréten melyik részt jelenti? Vecsés felöli oldalt vagy Pest felölit? Ha a Pestit akkor melyik kifutó vége? A 17.kerületi nagy mező? Vagy a 18.kerületi erdőcske? Így sajnos csak keringek álló farokkal a kutyások között:? Köszi a segítséget!
A kerítéssel szemben kifele a körforgalom fele
(Ez egy válasz Soltfarago üzenetére (2025. 08. 01. péntek 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 23:43

Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy a"reptér" konkrétan hol található? Vecsés felöli rész valahol? Vagy a kifutópálya környéke a nagy mez
Most valaki szegeden párommal keresek autos kalandra
Sziasztok tudnátok segíteni ? Egyik buckán fent akadtam . Kifizetem . Ki akartam kerülni egy autót de nem gondoltam ilyen magas a part . Köszi .
Sziasztok tudnátok segíteni ? Egyik buckán fent akadtam . Kifizetem . Ki akartam kerülni egy autót de nem gondoltam ilyen magas a part . Köszi .
Szekszárdon Hölgy, Pár?
Sziasztok! Közös túrázáshoz, hölggyel ismerkednék!
Újpesten Nő ismeretségre?

Mi kint vagyunk
(Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2025. 08. 01. péntek 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Párokkal ismerkednénk reptéren! Érdemes kinéznünk?
1-1:30 környékén megyek páromért . Egy erdős részhez kell érte mennem ahol szívesen megnézné az első ülésről , hogy kiverem egy szimpatikus srác farkát, akár kölcsönösen a hátsó ülésen. Erre keresünk egy normális 30-40 közötti partnert akit izgatna egy ilyen kis kaland. Pest megyében lesz a találkozás.
Mi itt vagyunk
(Ez egy válasz zsámbék üzenetére (2025. 08. 01. péntek 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
A Seat is páricska mijàratba????
Beszélni is lehet velük
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 01. péntek 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 22:29
Törölt felhasználó (4359252)

Igen , öket lehet kukkolni.gyakran jàrnak .most is voltak.ma Pénteken
Igen , öket lehet kukkolni.gyakran jàrnak .most is voltak.ma Pénteken
(Ez egy válasz freecee84 üzenetére (2025. 08. 01. péntek 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 22:01

Köszönöm a furgonos párnak a látványt . Valamint mielőtt többen írnák ,hogy nem kommunikálnak.. de igen lehet velük beszélni csak tiszteljétek már meg őket ,hogy nem kopogtok be kismilliószor . Élvezzétek a látványt .. utána szóba fognak állni ha olyan a hangnem . Valamint szerintem nem a hölgyet illő leszólítani hanem a férfit és ha azt mondja oké a kommunikáció a hölggyel akkor lehet beszélgetni . Köszi mégegyszer
Sziasztok szepvolgyin lesz fent pár holgy ?