Kecskeméten vagy környékén valaki most? Helyem van. Utazni is tudok.
Sziasztok!
Tervez feljönni valaki a Turulhoz?
Tervez feljönni valaki a Turulhoz?
Balatonmária +50km pár vagy hölgy?
Sziasztok.
A mai nap budán Hölgy,vagy pár hetero Alapon, 1 laza kis nyári élvezetes kalandocska
A mai nap budán Hölgy,vagy pár hetero Alapon, 1 laza kis nyári élvezetes kalandocska

Péntek délelőtt valaki reptérnél?
Izgalmas estét, sziasztok. Szeretnék találkozni párral, hölggyel és akinek lenne kedve, vele, velük szívesen ismerkednék. Pest megye és környékén.
Most szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Szeretnèk olyan hölgy partnert (esetleg párt) találni akivel a hétvégén szabadtéri sportolást vegyíthetnénk egy kis erotikával. Futás, túra, kerékpározás, de akár strandolás is szóba jöhet. Bp.-en és környékén. Ha érdekes lehet számodra, nézd meg az adatlapom, majd ha ez sem ijesztett el, írj ü
Sziasztok!
Reptérnél esetleg?
Reptérnél esetleg?
Párt, hölgyet keresek aki szívesen végig nézne egy masztit.
40es normális testalkatú pasi vagyok.Bp.
40es normális testalkatú pasi vagyok.Bp.
Reptérnél pasi??
M0 mentén nagytarcsától vecsésig? XL
Omszki tó parkoloba hölgy vagy pár most?
Igényes pasi vagyok
Igényes pasi vagyok
Szia. Kedd estés Szépvőlgyi úti kalandra amit kiirtál a pároddal hogy csak vele szállsz be ilyen kalandokba legközelebb gondolom nem a fenti parkoló-ban voltatok? Mert ott Kedden semmiféle kaland nem volt mivel fent volt nem egy pasi ott autóval és senki pár nem kalandoztak ott!
(Ez egy válasz Hajnus üzenetére (2025. 08. 07. csütörtök 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 07. csütörtök 17:11

Igen! Volt már ilyen is! Igaz előtte párom olyan üzenetet küldött,hogy nem bírtam hazáig magammal
Ott a nagyerdő-s résznél tuti találsz két ilyen pasit szokták egymást oboázni
(Ez egy válasz Noemi76 üzenetére (2025. 08. 07. csütörtök 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 07. csütörtök 15:59

Két pasit keresek, akik szopnak egymást.
Reptéren esetleg valaki este?!
Reptéren esetleg valaki este?!
Hölgy partnert keresek egymás kényeztetésére Monor , Pilis környéke … 28 éves magára igényes pasi
Reptér most? Lassan indulok innen el :-(
Igen! Volt már ilyen is! Igaz előtte párom olyan üzenetet küldött,hogy nem bírtam hazáig magammal
(Ez egy válasz Yaxehej üzenetére (2025. 08. 07. csütörtök 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 07. csütörtök 12:00

Sziasztok!
Nem társkeresés bocsi! Hölgyelhez szólna a kérdésem elsősorban, hogy ti szoktátok magatok lényeztetni az auzóban? Vezetés közben, pirosnál, forgalmi dugóban, parkolóban ilyesmi. Kamionból szoktam látni ezt-azt útközben.
Ti szoktátok csinálni? Milyen gyakran? Mesélnétek róla?
Bocsi az offért.
Nem társkeresés bocsi! Hölgyelhez szólna a kérdésem elsősorban, hogy ti szoktátok magatok lényeztetni az auzóban? Vezetés közben, pirosnál, forgalmi dugóban, parkolóban ilyesmi. Kamionból szoktam látni ezt-azt útközben.
Ti szoktátok csinálni? Milyen gyakran? Mesélnétek róla?
Bocsi az offért.
Sziasztok, veresegyház vagy környékén egy kis kalandra?
Reptér valaki?