15 óra körül szurdokpüspöki , pásztó?
Valaki mostanában reptér?
Baranyában keresek autós kalandot... ápolt, szép vastag farkú srác vagyok...
Sziasztok ! Most valaki csaj, pár Szekszárd és környékén ?

Vecsés,Gyál,XVIII környékén kivancsi bi jófarkú pasi? XL
Kint vagyunk a repternel
Sziasztok meddig lesztek kint ?
(Ez egy válasz secretvoyeur üzenetére (2025. 08. 08. péntek 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Kifejezetten autós szex tekintetében keresnék, ma este/éjjel Szolnok és környékén járó, autós N/F PÁR-t... Cuckold/dogging-játékokra, ill. AKÁR csak végignézni Titeket szex közben, autótokban, természetben, HA ÉPP ERRE JÁRTOK... Bármilyen opció érdekel: 2ff+1n felállás, illetve, én végignézlek Titeket, vagy ha arra van igény/szimpátia: szívesen kényeztetem a Hölgyet, Párja előtt...! Bármi, ami Titeket is izgat... Kifejezetten autós találkozás érdekel, annak minden izgalmával, ezért előny, ha Nektek is bejön ez a téma... Ápolt, intelligens, igényes, potens, jó méretű Férfiként, komoly, privát megkereséseket várnék! További szép hétvégét Mindenkinek!
Autós kalandot keresek Kecskemét és környékén
Köszönöm szépen a látványt és a lehetőséget valamint a beszélgetést . ☺️ Sajnálom ,hogy volt ember aki nem tudott viselkedni . Örülök ,hogy ott lehettem . További szép napot nektek
(Ez egy válasz secretvoyeur üzenetére (2025. 08. 08. péntek 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Kondorosin hol szoktatok lenni?
Balaton? Velence? Ma estére keresünk párt vagy lányt. Utazni is tudunk, helyünk is van. Autóban is jó
Swinger Yours bulik, amiket 4-en szervezünk Merci és Peti, Timi és Csanád, aki még nem ismer minket bátran hallgassatok bele a Podcast adásainkba Swinger Yours néven megtaláltok Youtube és Spotify .
Szóval Agusztusi swinger bulikat tartunk:
Augusztus 14. Csütörtök - Pasitöbbes Black Belt
Augusztus 29. Péntek - Érzékek Éjszakája
Mind két eseményt a 9. kerületbe tartjuk most. 20:00 h kezdéssel. 35-50 fős vendég létszámmal.
Jelentkezni a weboldalunkon tudtok , melyet privátban tudok küldeni , de a nevünk .hu smile
Fontos, szűrt vendégkörünk van, és inkább fiatalos a társaság.
Üdv
Swinger Yours csapata
Szóval Agusztusi swinger bulikat tartunk:
Augusztus 14. Csütörtök - Pasitöbbes Black Belt
Augusztus 29. Péntek - Érzékek Éjszakája
Mind két eseményt a 9. kerületbe tartjuk most. 20:00 h kezdéssel. 35-50 fős vendég létszámmal.
Jelentkezni a weboldalunkon tudtok , melyet privátban tudok küldeni , de a nevünk .hu smile
Fontos, szűrt vendégkörünk van, és inkább fiatalos a társaság.
Üdv
Swinger Yours csapata
Szuper ido van...vinnek naptejet..
Meddig maradtok?

Sztem a Kondorosin a vege, lent a Duna parton. Anno tobben odajártunk.
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 08. péntek 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este keresünk , kizárólag adatlapunk szerint.
Adatlap+ kép alap !
Adatlap+ kép alap !
Reptéren esetleg pár vagy bi igényes pasi ahova besegíthet egy eres?

Margit szigeten ma sötétedés után pár??!
Egy óra múlva civilizáltan kukkolható pár lesz esetleg a reptéren?