nagy javitás
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 15:10

Én már levágom hogy ki a kamus és ki nem. Mert már ahogy beir ide leirja hogy mikor érkezik ki állitólag meg hogy ekkor itt meg ott és lehet menni oda ahol vannak aztán változtatja hogy most ide álltak aztán meg oda. Persze nay kamu
Gratulálok annak az egyénnek is. Láttam amúgy ahogy beirogatott de lejött hogy totál kamu az egész nick szintén
(Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Tapasztaltuk. De amíg vártunk, elfoglaltuk magunkat a kocsiban
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 15:17

Gratulálok annak az egyénnek is. Láttam amúgy ahogy beirogatott de lejött hogy totál kamu az egész nick szintén
Jól tettétek
. Ma is mentek ki lehet? Én este voltam tegnap kb két párt láttam akik elbújva voltak úgy akartak szexelni mert nem adták jelét hogy akarnának esetleg bevenni mást másokat igy hagytam is őket nyugodtan.
(Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 15:20

Tapasztaltuk. De amíg vártunk, elfoglaltuk magunkat a kocsiban

Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék Van itt nő esetleg 18+fiatal pár aki egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Sziasztok.
Komárom-Győr közt találkoznék mostanában. Valaki/k esetleg?
Komárom-Győr közt találkoznék mostanában. Valaki/k esetleg?
Mekkora a max terhelése a Suzuki Ran-nak? Én 89-90 kg vagyok.
Ma este Gyöngyösön leszek. Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Írjatok bátran!
Utazni tudok! Írjatok bátran!
Ma este nálam vagy esetleg szépvölgyin aktivak 22 óra után?
Sziasztok..Van esetleg olyan hölgy aki a délután folyamán partnert keres magának?Helyem van...
Róla többen is írták korábban, hogy kamu. Mindenkit kihív és eltűnik. Se levél, se semmi.
(Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
diszkrét tali este Albertirsa közelében?szabadban!
Balatonon ma pár vagy lány ?
Sziasztok! 33 éves budapesti srác vagyok, ma
A Kondorosi út végén leszek. Van olyan pár vagy hölgy, aki lenézne?
A Kondorosi út végén leszek. Van olyan pár vagy hölgy, aki lenézne?
megmarkolnék egy jó farkat holnap napközben Pest megyében,autoban,szabadban
Ma, holnap vagy hétfőn szopnék férfias, igényes, 40-60 közötti pasit. Kocsiban, szabadban, vagy nálad.

Van valaki Fejérmegyébe ... Nagylók környékén ?
Kifejezetten autós szex tekintetében keresnék, ma este/éjjel Szolnok és környékén járó, autós N/F PÁR-t... Cuckold/dogging-játékokra, ill. AKÁR csak végignézni Titeket szex közben, autótokban, természetben, HA ÉPP ERRE JÁRTOK... Bármilyen opció érdekel: 2ff+1n felállás, illetve, én végignézlek Titeket, vagy ha arra van igény/szimpátia: szívesen kényeztetem a Hölgyet, Párja előtt...! Bármi, ami Titeket is izgat... Kifejezetten autós találkozás érdekel, annak minden izgalmával, ezért előny, ha Nektek is bejön ez a téma... Ápolt, intelligens, igényes, potens, jó méretű Férfiként, komoly, privát megkereséseket várnék! További szép hétvégét Mindenkinek!
Gödöllő mellett valaki most aki szopna?
Ráérek egész éjjel.
Írj bátran.
Ráérek egész éjjel.
Írj bátran.
22kor Szépvölgyin aktivak?