Köszi a Suzukis parnak a reptertol
nagyon jok vagytok

Szépvölgyin?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Hova menjek érted?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma lightos autós kalandoznék. Budapesten
Repter vki?
Napsutes es joido
Napsutes es joido

Tisza-tó környékén lenne kedve valakinek találkozni?
Azt most el fogja mosni az eső...
(Ez egy válasz passziv_30 üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Repter?
Reptér?
Nemsokára megyünk dömsödről Pestre,"stoppost" felvennénk
Szívesen megyek arra
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki Alsónémedi és környékéről???
Sziasztok!
Sopron környékén esetleg vki?!
Sopron környékén esetleg vki?!
Ma XX. kerületben Dunaparton belül autós/szabadban kaland?
Hölgyek, párok érdekelnek. Tapasztalt férfi vagyok, adatlapot olvassatok!
Írjatok privátban!☺️
Hölgyek, párok érdekelnek. Tapasztalt férfi vagyok, adatlapot olvassatok!
Írjatok privátban!☺️
Mikor érdekelne? Merre Kelenföldön?
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen de mindegy is ha ott voltak es akik voltak veluk a 3 pasi ahogy irtak is hat szerencsejük volt nekik is! En meg nyomulos melegekkrl szerencsére nem futottam bele lattam mar persze ahogy ott verik a farkukat de csak ennyi! Pl legutobb ott a nagyerdo kozepen volt a kaland a ket parral aztan meg a kerites mellett a parral ejjel 1 ora korul persze! ))
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 17. vasárnap 13:27

Nem tudom,bejártam mindent is ott! De sehol nem volt a fehér kombi! Mondjuk ha úgy csinálják,mint a másik pár,aki kiírja hogy most indulunk,meg azt is hogy itt vagyunk a Szépvölgyin,szürke furgonnal,akkor tutira megtalálja az ember! De ez a Repter tele van,nyomulós homikkal,akik rádtapadnak,10 centire rád állnak kocsival,és a szemedbe nézve kinyitott ajtóval veri a farkát! Hat jól el kell bújni ha nyugodtan akarsz lenni tölük! Igazából jobb ha más helyen keresgél az ember,ha párt keres.
Nem tudom,bejártam mindent is ott! De sehol nem volt a fehér kombi! Mondjuk ha úgy csinálják,mint a másik pár,aki kiírja hogy most indulunk,meg azt is hogy itt vagyunk a Szépvölgyin,szürke furgonnal,akkor tutira megtalálja az ember! De ez a Repter tele van,nyomulós homikkal,akik rádtapadnak,10 centire rád állnak kocsival,és a szemedbe nézve kinyitott ajtóval veri a farkát! Hat jól el kell bújni ha nyugodtan akarsz lenni tölük! Igazából jobb ha más helyen keresgél az ember,ha párt keres.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 17. vasárnap 13:03

Érdekes mert látod azt irta nekem hogy 3 uriember is megtalálta pedig öket ott a reptéren!
Megyünk Dömsödről Pest felé "stoppost"felvennén
Ne haragudj, csak ugratásból írtam be. Amúgy megy itt is a kamázás sajnos.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 17. vasárnap 13:11

Jaaaaa hogy nem.itt a Budapesti mögött? Az más nem láttam az elözményeket beirva!
Jaaaaa hogy nem.itt a Budapesti mögött? Az más nem láttam az elözményeket beirva!
(Ez egy válasz Larsz üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)