Szürke bömössel?
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 18. hétfő 09:34

Mert volt kint egy szöke bomba csaj is a pasijával tegnap este és elég szépen bukkake party-ztak hátul volt vagy 7 résztvevö! Ezt a párt is kéretik dicsérni srácok mert elég kellemes páros ugyebár ök is! Aki ott volt este lathatta öket a reptérnél! )))
Hőlgy vagy pár,megy ma ki?
Sziasztok, kint vagyok a reptéren. Ki van még kint?
Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös környékén lenne ismerkedni akaró hölgy vagy pár? Írjatok nyugodtan!
Sziasztok!
Pár vagy hölgy most? Vagy csak egy sima kukkolás?
Pár vagy hölgy most? Vagy csak egy sima kukkolás?
Mert volt kint egy szöke bomba csaj is a pasijával tegnap este és elég szépen bukkake party-ztak hátul volt vagy 7 résztvevö! Ezt a párt is kéretik dicsérni srácok mert elég kellemes páros ugyebár ök is! Aki ott volt este lathatta öket a reptérnél! )))
Sziasztok, kint vagyok a reptéren. Ki van még kint?
Sziasztok. Ki volt a két pár? Innen a Gg-röl ismert párok voltak? Vagy csak ugy kilatogato parok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 17. vasárnap 23:57
Törölt felhasználó (4785857)

A reptéren köszönjük a ma esti két párnak a show-t felejthetetlen élményünk volt! Üdv Zsolt és Ádám
Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi aki talizna is hely van 14 óráig rá érek.
Sziasztok, tervez mostanában pár vagy hölgy kimenni a reptérre? Szívesen csatlakoznék. Én egy 30 éves fiatal, diszkrét, ápolt, potens pasi vagyok. Privátban is kereshettek
8:20-40 között szopnék a reptéri kifutónál kis erdőnél oldalt
Hol találkozzunk????
(Ez egy válasz puma1972 üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a reptéri kukkolás ennyire megy? Ki élvezi jobban a kukkoló vagy akiket kukkolnak?
Sziasztok!
Borsod megyében párokkal ismerkednék.
Szabadban is nyitott vagyok talira.
40 es sportos férfi vagyok.
Borsod megyében párokkal ismerkednék.
Szabadban is nyitott vagyok talira.
40 es sportos férfi vagyok.
Csepelen veretném passzíval autódban
Mit szeretnél?
(Ez egy válasz Portos04 üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 04:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki a reptérnél ?
Sziasztok! Ma este valaki a reptérnél?
Kis fekete autoval volt szombaton.
(Ez egy válasz vandam164 üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 18. hétfő 00:00

Várjuk a jelentkezését annak a Szolnoki srácnak aki miattunk jött olyan messziről, és sajnálatos modon lemaradt. Szoval irj és megbeszélünk 1 ujabb reptérnél való találkozást.