Faszimado Transzi vagyok. Hétvégenként tömeges legecizésre és lehugyozásra férfiakat keresek.. Olyan férfiakat keresek akik körbeálva én középen beolajozva csillogóan egy pléden rám vernék és széthugyozna mindenki..Ha szeretsz alázni és szeretnél részt venni egy ilyen szabadtéri dologban akkor irj.Facebookon is elérhető vagyok.! Szombathely mellett lakom.
Szépvölgyi parkolo pár esetleg hölgy ?
Sziasztok holnap reggel kivernék egy szép faszt most ez izgat.
Igen igaz .
(Ez egy válasz Hajnus üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 19:33

Egy vasárnap délután jóidő de nem dög melegben voltam kint a gömbnél egyedül nőként! Ugyanaz történt mint az esti órákban autók kőröztek szóló pasik,egyetlen bátor és meglepően normális korrekt pasi mert odajönni hozzám! Az autósüldözés azért trendi ott
Most is az van
(Ez egy válasz Hajnus üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 19:33

Egy vasárnap délután jóidő de nem dög melegben voltam kint a gömbnél egyedül nőként! Ugyanaz történt mint az esti órákban autók kőröztek szóló pasik,egyetlen bátor és meglepően normális korrekt pasi mert odajönni hozzám! Az autósüldözés azért trendi ott
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 16:32

Kint voltunk a reptéren, kihasználtuk azt a kevés napsütést ami még van, egy meztelen fotózásra, elment mellettünk 4 autó, de senkit sem érdekelt :(
Sziasztok!
Idősebb érett hölggyel, párral, nagyival ismerkednék
Idősebb érett hölggyel, párral, nagyival ismerkednék
Kàr h holnap dèlelőtt nem o.k nektek
(Ez egy válasz boy010101 üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 17:20

Ma lehet kinéznénk a párommal egy kis autós kalandra ha szimpi vagy neki pucsit és lehet dugni gumival.
Akit érdekelne írjon
Akit érdekelne írjon
Sziasztok sajnos le maradtam en most erkezem.
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Kint voltunk a reptéren, kihasználtuk azt a kevés napsütést ami még van, egy meztelen fotózásra, elment mellettünk 4 autó, de senkit sem érdekelt :(
Hová tervezitek?
(Ez egy válasz boy010101 üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 17:20

Ma lehet kinéznénk a párommal egy kis autós kalandra ha szimpi vagy neki pucsit és lehet dugni gumival.
Akit érdekelne írjon
Akit érdekelne írjon
Sziasztok. Szívesen találkoznék párral,hölgyel. Valakinek lenne kedve? Pest megye és környékén lenne célszerűbb.
Pénteken Hölgy vagy pár reptéri kifutónál 13:00körül? 30éves mások által jóképűnek mondott potens pasi vagyok
Akit érdekelne írjon
Akit érdekelne írjon
A Liszt Ferenc 2 n nem láttalak.....

Gyál - Maglód között valaki cumiztatni engem?

Sziasztok!
Autóskaland holnap napközben?
Autóskaland holnap napközben?
M3ason ma este kisbagi pihenöbe kurashoz harmadikat
Szia a Budaörsi reptèrröl tudsz valamit mondani? Köszi
(Ez egy válasz Moto_8080 üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 11:18

Valaki most max 12ig, a Budaörsi reptér, kornyeken egy kis kaland? Esetleg kukkolható pár, hölgy, pasi?
Mostanában valaki dugni engem?