Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas???
Ma délután Jászapáti - Jászkisér környékén autós kalandban benne lenne valaki?
Budapesten kalandoznék főként párral,de szóló hölggyel is.Kizárólag olyan párt vagy hölgyet keresek,aki irányítani szeretne.Azt csinálom amit kértek tölem.Normális ápolt tisztelettudó 40 es pasi vagyok.
Sziasztok! Ma vagy holnap lenne kedve egy hölgynek Ócsai úton egy kamionos kalandhoz?
Sziasztok!
Tegnap esti kék audis szemüveges tündérnek üzenem hogy a tekintete feldobta az estém a csillogó szemeivel és a kacér mosolyával!
Nem bánom ha dob üziben egy ,,szia"-t....
Ő fogja tudni úgyis hogy hol és mikor történt :P
Tegnap esti kék audis szemüveges tündérnek üzenem hogy a tekintete feldobta az estém a csillogó szemeivel és a kacér mosolyával!
Nem bánom ha dob üziben egy ,,szia"-t....
Ő fogja tudni úgyis hogy hol és mikor történt :P
MOSTanában 17 ker. Maglódi AUCHAN környéke?
Üdv
Délelőtt a Savoya parknál vagyok,hölgy esetleg pár hölgy tagja aki vágyna egy kis izgalomra,élvezetre?
Privátban folytassuk kérlek.
Délelőtt a Savoya parknál vagyok,hölgy esetleg pár hölgy tagja aki vágyna egy kis izgalomra,élvezetre?
Privátban folytassuk kérlek.
Sziasztok vasárnap estére Balaton déli partján vagy Siófok 50 km körzetében keresek urat!
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
Sziasztok!
Most valaki a 11 kerben?
Most valaki a 11 kerben?
Sziasztok! Reggeli órákban Orosháza környékén?
Üdv.
Hölgyet vagy párt keresek most egy kis kalandra, Pesten.negyvenes normális pasi vagyok.
Hölgyet vagy párt keresek most egy kis kalandra, Pesten.negyvenes normális pasi vagyok.
Reptér most valaki?
Kalandoznék. Most indultam. Bp.
Szia holnap ráérsz??
(Ez egy válasz Többeskaland37 üzenetére (tegnap 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:44
Sziasztok! Pest környékén autós kalandra keresek párt vagy pasit. Valaki?
Repter most aktiv pasi?
Ma este esztergom körül hölgy kocsival ?
Sziasztok.Én örömmel kanyarodok arra ha van rá lehetőség
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (tegnap 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Párhoz csatlakoznék ma este.

nyulipaar

Atpár