Ma kora délután Budapesten szex? Hölgy, pár jöhet szóba! Rugalmasan mozgok. Írj privát üzenetet!
Ez amúgy hülyeség! Ott a homárok az erdóben elvannak saját magukkal! Egyszer nem láttam hogy bármelyik akciozó pár-hoz pl odajött volna egy is pl és valamelyik hetero férfit ott környékezte volna!
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (tegnap 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:32
Ti nem kerestek pasit úgysem.
Amúgy valós, csajjal se mernék kimenni, mert attól rettegnék hogy én leszek ott megdugva, nem ő.
Amúgy valós, csajjal se mernék kimenni, mert attól rettegnék hogy én leszek ott megdugva, nem ő.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Ma délelőtt Jászapáti Jászkisér környékén autós szex érdekel valakit?
Monor környékén unatkozó hölgyet keresek, napközbeni kalandozáshoz.
Aktiv mai napon ?
Ma ,holnap késö este autódban leszopnálak
Sziasztok!
Reptér környékén kalandma délelőtt?
Reptér környékén kalandma délelőtt?
Reptérnél valaki? Jó nagy köd van
4.kerulet kornyeken hajnal 2 korul autos? Vagy ha van helyed az is jo
M1 Tatabánya felé aktív méretes pasi???
Reptérnél 22óra felé nagyfarkú aktív bika???
Sziasztok! 9 - 10 körül tervez feljönni nő vagy pár a szépvölgyire?
Passziv kiadó Tata - Szfv ig Gyere szipas meg
Fehérvár vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Szèpvölgyin egy nő esetleg ma este?.....feleséget is elkapnék....
Ma meg valaki repter?
Christine látom visszatért,csak más néven
Ti nem kerestek pasit úgysem.
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (tegnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:01
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (tegnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Véletlen félre olvastuk. Heterot láttunk. Aztán rá jöttünk, hogy ott olyan szinte nem is szokott lenni

nyulipaar

xs8x
Sandra Romaine