szilveszter éjjel vki Albertirsa közelében?kocsival vki?
Ma 22-22.30 körül Tatabánya Turul egy orál? Olvass adatlapot! Légy ápolt, friss, borotvált.
Kedvem lenne egy kis szex,masztihoz.
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Vajon neked válaszolni fog?
(Ez egy válasz Istvan746 üzenetére (2025. 12. 30. kedd 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 30. kedd 21:00
Szia,engem érdekelne Január 2-3.a délután 3 körül..vagy esetleg egyéb időpontban..
Szia,engem érdekelne Január 2-3.a délután 3 körül..vagy esetleg egyéb időpontban..
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2025. 12. 30. kedd 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 30. kedd 18:16
Ma van kint valaki ? Meleg autóban ha akarsz szájrátéttel " gyógyítani" írj!
Bp.: 17,16,19 ker.
Igénylés határideje: 20:00!
gyertek a glorycafe ba
(Ez egy válasz Aranyalmagg üzenetére (2025. 12. 30. kedd 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 30. kedd 20:50
Mai késő estével is megpróbálkozunk. ( kb 0:45) Adatlapunkon lévő kaland érdekelne , izgatna most minket azaz egy közös-kölcsönös hoki párom előtt és ő is besegítene nekünk kézzel. Ehhez egy max 40 éves, jó kiállású nem kövér srácot keresünk ( ne 2 méter légyszi ) . Pest megyében leszünk helyünk köszönjük szépen van ! Adatlapod ,képed legyen ha jelentkezel . Köszi
Mai késő estével is megpróbálkozunk. ( kb 0:45) Adatlapunkon lévő kaland érdekelne , izgatna most minket azaz egy közös-kölcsönös hoki párom előtt és ő is besegítene nekünk kézzel. Ehhez egy max 40 éves, jó kiállású nem kövér srácot keresünk ( ne 2 méter légyszi ) . Pest megyében leszünk helyünk köszönjük szépen van ! Adatlapod ,képed legyen ha jelentkezel . Köszi
Reptérnél most aktív??
Zánka és környékén keresek aktív pasit
Szilveszter estére keresünk haverommal párt vagy nőt ! esetleg bulit
30 éves jófej pasik vagyunk, kék szeműek, barna hajúak
180/85 kg
175/80kg
Utazunk szívesen
30 éves jófej pasik vagyunk, kék szeműek, barna hajúak
180/85 kg
175/80kg
Utazunk szívesen
Még itt vagyok…
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (2025. 12. 30. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 30. kedd 18:27
Kb 20 perc múlva kint leszek Fehérváron a Sárpenteli erdőben a kocsikban masztizni fogok!
Ha van kedved gyere oda és nézheted!
P.vörösváron valakit kocsiban üresre szopnék,gyere és lődd tele a számat!!!
20 óra körül nagyfarkú domináns aktív szopató??? Vagybhoki utáni arckezelés???reptérnél?
Ma este orosi út egy kisz maszti valaki?
Kb 20 perc múlva kint leszek Fehérváron a Sárpenteli erdőben a kocsikban masztizni fogok!
Ma van kint valaki ? Meleg autóban ha akarsz szájrátéttel " gyógyítani" írj!
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Senki:(
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (2025. 12. 30. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Repter autos kaland?

nyulipaar

curacao_sk