Sziasztok! XV. kerületben keresek hellyel rendelkező nőies passzív fiút, vagy pedig uni nem nagy mérettel rendelkező férfit. Állandó alkalmi jelleggel, helyem sajnos nincs. Nem hátrány ha szereted az anonim szexet :p Irj privátban kérlek. Én uni, mackós, 26 éves srác vagyok.
Most valaki reggel nem szopna le viszonzas nélkül Budapest X ker és reptér Monor vonalon?
Repternel most?
Szokott még lenni ott valami? Szinte teljesen lezárták, befásították. Vagy vannak új helyek? Köszi.
(Ez egy válasz muffy20 üzenetére (tegnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
reptér?
Ugy nez ki ma nagy a csend feljottem a szépvölgyire de senki sehol
Ugy nez ki ma nagy a csend feljottem a szépvölgyire de senki sehol
Holnap(péntek) kora este Ajka mellett a szabadban egy nyitott heteró pasival kefélünk és szívesen vennék egy másik srácot is, aki csatlakozna, hogy szopasson megdugjon. Én szexi ribanc cuccban leszek. Férfias srácokat, pasikat keresünk max 45-ig.
Ma este reptéren kaland?
Sziasztok, Még mindig keresnék egy 50 feletti pasit, aki kocsikázna velem, harisnyában ,esetleg női ruhában! 50 éves pasi vagyok!
Én,de kizárólag csak nőt!Ózd,Szilvásvárad???
(Ez egy válasz Krissz24 üzenetére (tegnap 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Későn olvastam! De kár....
(Ez egy válasz jozsikameztele üzenetére (tegnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki akar szopatni?
sziasztok, ma este hölggyel randiznék Bp-en, kondorosi-árasztó part
Esetleg szépvölgyi? Én most kint.
7-8 korül reptér, valaki(k)? privatban irjatok :P
Kurvázni jön valaki a dunakeszi útra?
Ma este keresek.férfit szegeden
Keresem azt a srácot aki egy wv autoval járt ki / Adi/

nyulipaar

couplecool
Ashley