Mi voltunk. De csak pároklat vagy lányokat keresünk
(Ez egy válasz Cris7gg üzenetére (tegnap 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:17
Dacia duster-es pár. Írjatok rám légyszi privátban ha innen vagytok. Elúldöz ez a sok gyökér mindenkit.
repternel senki nem akar szopatni?
Most derült ki, hogy holnap reggel fél kilenc után ki tudok nézni a Fóti Auchan parkolóba. De csak akkor megyek, ha valaki ír, hogy jön/ott lesz.
Reptérnél valamelyik párocska innen?
Dacia duster-es pár. Írjatok rám légyszi privátban ha innen vagytok. Elúldöz ez a sok gyökér mindenkit.
Reptérnél pár ???
Szépvölgyire tervez valaki menni 21- után?
Tényleg járható, egy éles jobb kell a körforgalmi kihajtónál. Szándékszik esetleg pár kijönni?
(Ez egy válasz Freecee0121 üzenetére (tegnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:30
Simán . Kb 10 perce voltam arra illetve a töltésen jöttem be a rakodógép mellett
Reptérnél méretes aktív pasi???
Ma este hajdu bihar vagy szabolcs megyèben tali? Lányok vagy párok!
Reptérnél most nagyfaszú pasi???
Sziasztok. Van most pár a repternel aki kalandozna? Privátban is elértek.
Szépvölgyin van most valaki?
Sziasztok.
Ma ejszaka kint leszek a repternel a kis erdobe, auto mellett fogok gugolni vagy terdelni igazán ribancos cuccban es teljesen zárt szopo alarcban. Ha van kedved szopatni vagy csak siman ramverni alázni esetleg kalandozni légy bátor es gyere oda
Ma ejszaka kint leszek a repternel a kis erdobe, auto mellett fogok gugolni vagy terdelni igazán ribancos cuccban es teljesen zárt szopo alarcban. Ha van kedved szopatni vagy csak siman ramverni alázni esetleg kalandozni légy bátor es gyere oda
Sziasztok. Ma este éjszaka szeged és környékén kicsit kocsikázunk!
Simán . Kb 10 perce voltam arra illetve a töltésen jöttem be a rakodógép mellett
(Ez egy válasz the_watcher üzenetére (tegnap 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Mennyire járható ez a terelés ma?
(Ez egy válasz Freecee0121 üzenetére (tegnap 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:10
Helló igen sokan ott közlekednek. Nem fogtok elakadni . Vagy betudtok még menni a 47.431215990974444, 19.29622013067974 itt is
Régi Vecsési út Volvo melletti úton és balra bekanyarodni az orgoványi szőlő úton
Ha úgy van nyugodtan kérdezzetek segítünk
Régi Vecsési út Volvo melletti úton és balra bekanyarodni az orgoványi szőlő úton
Ha úgy van nyugodtan kérdezzetek segítünk
Sziasztok. Pest megyébe én is szívesen találkoznék ma este, éjjel, hölgyel, párral.
Vagy akár Dunaújvárosban helyem is lenne.
Vagy akár Dunaújvárosban helyem is lenne.
Sportos 40-es pasi extra mérettel jatszótársat keres 12 ker búvóhely de utazni is tudok
Valakinek van kedve holnap delelott a gardonyi nudiban nezni ahogy kiverem? 35F, atlagos testalkat, atlagos meret

nyulipaar

Marketa K