A végét nem igazán tudjuk értelmezni!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (ma 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Fehérvár környékén szopatnék most.
Hölgyet hölgyeket, párt lesnék meg bármilyen intim helyzetben. Írj a számodra, számotokra és izgalmas lenne egy leselkedő szempár, esetleg besegítenék.
Repteren van kint valami mozgas nem turistakra gondolok
Ma este orál kaland a tatabányai Turulnál? 20.30-tól 22-ig leszünk fent. Légy ápolt, normális és határozott. Olvass adatlapot. Villants a helyzetjelződdel és akkor tudjuk miért jöttél.
Hali. Ma valaki napkozben a 2. Kerületben?
jók vagytok.A LEGJOBBAK,LEGBÁTRABBAK .mond ki mit akar
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (ma 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Macis pasival töltenek érzéki időt XVI kerület előnyben
Sziasztok!
4es út..Monor környeke ma délelőtt?
4es út..Monor környeke ma délelőtt?
Kukkolnék kocsiban szabadban ma Pest megyében.vagy kézzel segitek
Mint mindig a kiserdőnél!!!
(Ez egy válasz Balázs777 üzenetére (tegnap 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Veszprém környékén szopatnék
Füzesabony környékén keresek hölgyet ,vagy párt egy kis délelőtti kalandra
jó kis program...
(Ez egy válasz szopás-nyelés üzenetére (ma 03:52), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 03:52
(Ez egy válasz szopás-nyelés üzenetére (ma 03:52), amit ide kattintva olvashatsz)
autos,mackos ,bi férfit keresek!inkább az 50-70 éves kor között.herendröl elvinnél veszprémbe és utközben megálnánk.leszoplak,viszonozni nem fontos.reggel ugy 5-fél6 között.én mackos nös bi hapsi vagyok.59,170,kis méret.akár hosszu távon is.
M3 vonalán kalandoznék ma délelőtt
Fél 7 körül valaki a reptérnél egy közös hokira?
autos,mackos ,bi férfit keresek!inkább az 50-70 éves kor között.herendröl elvinnél veszprémbe és utközben megálnánk.leszoplak,viszonozni nem fontos.reggel ugy 5-fél6 között.én mackos nös bi hapsi vagyok.59,170,kis méret.akár hosszu távon is.
Reptéren valaki??
Repternel basi aki dugna vekony foatal sracot? sracot?

nyulipaar

huhu
Gabriela Conti