Ma este aktív partnert keresek Budapestről. Helyem nincs.
Én 28 éves, átlagos testalkatú passzív vagyok
Én 28 éves, átlagos testalkatú passzív vagyok
Valaki ma este Sopron-Gyōr vonalon?
Reptéren kint vagyok 20 oráig.
Kocsiban szopnék. Átlagos bi vagyok.
Kocsiban szopnék. Átlagos bi vagyok.
Megpróbáljuk ma is 8 után. Hátha sikerrel…
(Ez egy válasz bswpar üzenetére (2026. 04. 14. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Budapesten keresek, 50 év alatti jelentkezőket, akik körbeállnának, megszopatnának és sorban, egymás után telepumpálnák a számat spermával. Minden kemény faszt alaposan megfejek! A XVII. kerületben, sötétedés után, kint a szabadban, egy fákkal, bokrokkal takart, félreeső helyen, Lenyelném mindet! Szexis női ruhában, combfixben, hosszú szárú, tűsarkú csizmában, nagy szilikon mellekkel és szopómaszkban lennék. A jelentkezőknek szívesen és gyakran szerveznék ilyen bulit, ameddig elég jó idő van hozzá. Utána meg meglátjuk, hátha akad majd valakinél hely a hidegebb időkre. Ha esetleg betegségtől tartanátok, akkor megnyugtatásul jelzem, hogy PREP-et szedek megelőzésképpen. Várom a sok jelentkezőt, azután, ha összegyűltünk páran, megbeszélünk egy pontos időt és helyet. Teljesen ingyenes program.
szopnék, szopatnék, maszti ilyesmi monor és környéke
sziasztok, 11. ker. kondorosi út végénél / árasztó-part környékén hölggyel randiznék estefelé
Szopnék egy jót
Bp-Eger M3?? Valaki szopna?
Kint vagyok a reptéren.
Szopnék kocsiban
Szopnék kocsiban
Reptéren egymás elötti maszti?
Szép napot. Fejér megyéből keresnék nyitott nőt,párt.
Sziasztok győr környékén most valaki ?
Valaki ma Monor és környéke?
Sziasztok!
Péntek estére párként ,párt keresnénk reptéri mokához!
Péntek estére párként ,párt keresnénk reptéri mokához!
Sziasztok!
Péntek délután valóban nagy cerkával ,Nő szórakoztatnák a reptéren !
Péntek délután valóban nagy cerkával ,Nő szórakoztatnák a reptéren !
Sziasztok, holnap (csütörtökön) a reggeli órákban megyek kelet felől BP-re az M3-on, este ugyanígy vissza. Hetero útitársat szívesen elviszek.
Most kora dun hölgy v pár lenne aki kalandozna? Autós kaland v helyen is van.Bp
Reptéren 15 órától kint vagyok. Szopnék.
Olyan írjon aki kimondottan Gazdagréten el

nyulipaar

Giovana