Egy szimultán sakkjátszmához hasonló jutott eszembe, ahol a hölgy sorban játszik minden farokkal egy bizonyos ideig. Aki a legtovább bírja, pedig valami jutalomban részesül
(Ez egy válasz Kivancsiak2 üzenetére (ma 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:41
Sziasztok!
Most hogy itt a jóidő tervezünk kimenni a reptérre egy doggingra. Vannak már jelentkezőink de többet szeretnénk.
Úgy tervezzük hogy a hölgy tagunk valami szexi ruciban lenne.
Ami tutira belefér kis tipi tapi nyali fali... És persze hölgyre élvezés.
Ti hogyan szeretnétek? Ötleteket és elképzeléseket privátban küldhettek. Ki tudja lehet kedvet kapunk hozzá.
Most hogy itt a jóidő tervezünk kimenni a reptérre egy doggingra. Vannak már jelentkezőink de többet szeretnénk.
Ti hogyan szeretnétek? Ötleteket és elképzeléseket privátban küldhettek. Ki tudja lehet kedvet kapunk hozzá.
Ma délelőtt tervezi kimenni a reptérhez ?privin jelezz
4.kerulet kornyeken kalandoznek
Jelentkezem
(Ez egy válasz Kivancsiak2 üzenetére (ma 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:41
Sziasztok!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok
er
, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
alf
ős alf
za alf
kos
Sziasztok!
Szex a szabadban!!!! Imádok szopni, gecit nyelni és jól dugható a lukam!!!! Gumi nélkül is dugható vagyok, a végén seggbe élvezéssel!!! Többesben is benne lennék!!! Hétköznap délutánonként Hévízen!!!!
Repternel aktiv?
Sziasztok.04.16. estefelé pár esetleg autòskalandra?Ápolt, kúltúrált pasi.vagyok.
Repter vki?
Mostanság valaki Győr-Bp vonalon?
Ma este pasi balatonfüred, Zánka környékén? Autós tali?
Sziasztok! Ma este pàr autós kalandra? Szépvölgyn vagy reptéren?
Baján este kaland?
Ma este aktív partnert keresek Budapestről. Helyem nincs.
Én 28 éves, átlagos testalkatú passzív vagyok
Én 28 éves, átlagos testalkatú passzív vagyok
Valaki ma este Sopron-Gyōr vonalon?
Reptéren kint vagyok 20 oráig.
Kocsiban szopnék. Átlagos bi vagyok.
Kocsiban szopnék. Átlagos bi vagyok.
Megpróbáljuk ma is 8 után. Hátha sikerrel…
(Ez egy válasz bswpar üzenetére (2026. 04. 14. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Budapesten keresek, 50 év alatti jelentkezőket, akik körbeállnának, megszopatnának és sorban, egymás után telepumpálnák a számat spermával. Minden kemény faszt alaposan megfejek! A XVII. kerületben, sötétedés után, kint a szabadban, egy fákkal, bokrokkal takart, félreeső helyen, Lenyelném mindet! Szexis női ruhában, combfixben, hosszú szárú, tűsarkú csizmában, nagy szilikon mellekkel és szopómaszkban lennék. A jelentkezőknek szívesen és gyakran szerveznék ilyen bulit, ameddig elég jó idő van hozzá. Utána meg meglátjuk, hátha akad majd valakinél hely a hidegebb időkre. Ha esetleg betegségtől tartanátok, akkor megnyugtatásul jelzem, hogy PREP-et szedek megelőzésképpen. Várom a sok jelentkezőt, azután, ha összegyűltünk páran, megbeszélünk egy pontos időt és helyet. Teljesen ingyenes program.

nyulipaar

ronaldo72
Lexi Love