Helo! NEM! Mi is járunk rendszeresen... Mehetnénk együtt....
(Ez egy válasz Motoroskandur üzenetére (ma 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:50
A reptérhez csak magányos pasik vagy esetleg párok is járnak?Kint voltunk de csak maganyos pasik járőröztek
Cowalter ma delután kis játék ? Párok , srácok ?
Helo. Hányra leszel ott?
(Ez egy válasz kukori69 üzenetére (ma 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:34
Sziasztok!
Lesz kint ma délután nő a reptéren aki játszana a tényleg 23-cm es cerkámmal ?
Hölgyekjel bi párokkal ismerkednék budapesten és vonzàskőrzetében.
Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó nagy farkú aktív pasit keresek hétfő délelőttre hely van 14 óráig rá érek.
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Sziasztok! Mostanság valaki a 17. Kerületben kocsival?
Reptérnél most méretes pasi???
Sziasztok
Este 18 éves bombázó csajszival kinéznénk reptérre ,de csak ha más párok is mennek ki
Este 18 éves bombázó csajszival kinéznénk reptérre ,de csak ha más párok is mennek ki
Sopron Győr környékén kalandoznék ma délután!
Sziasztok. Szombat napkozben mennek akar nudizni is eldugott helyre. (Dunapart vagy ilyesmik) tudna valaki helyet ajanlani. Vagy esetleg par vagy holgy csatlakozna?
Sziasztok! Budapesten keresek, 50 év alatti jelentkezőket, akik körbeállnának, megszopatnának és sorban, egymás után telepumpálnák a számat spermával. Minden kemény faszt alaposan megfejek! Sötétedés után, kint a szabadban, egy fákkal, bokrokkal takart, félreeső helyen, Lenyelném mindet! Szexis női ruhában, combfixben, hosszú szárú, tűsarkú csizmában, nagy szilikon mellekkel és szopómaszkban lennék. A jelentkezőknek szívesen és gyakran szerveznék ilyen bulit, ameddig elég jó idő van hozzá. Utána meg meglátjuk, hátha akad majd valakinél hely a hidegebb időkre. Ha esetleg betegségtől tartanátok, akkor megnyugtatásul jelzem, hogy PREP-et szedek megelőzésképpen. Várom a sok jelentkezőt, azután, ha összegyültünk páran, megbeszélünk egy pontos időt és helyet. Teljesen ingyenes program. Nagyon fontos, hogy az ápoltság adott és elvárt! Nagyon érzékeny vagyok a kellemetlen szagokra, ezért kérlek legyetek ápoltak és kellemes illatúak, mindenhol! Hogy véletlenül se legyen semmi félreértés, nem vagyok nő!
Ma este 20:30-kor (Pénteken 04. 17.) várlak benneteket a megadott helyszínen!
Helyszín: https://www.google.com/maps/place/Spotterdomb/@47.4204265,19.2- 907618,1027m/data=!3m1!1e3!4m6!3m5!1s0x4741c04143f53e79:0xbbb6- 99f3bcc3882c!8m2!3d47.4211815!4d19.2885946!16s%2Fg%2F11b5pj99p- j?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI2MDQxMy4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
(Googlemap: Spotterdomb)
Kérlek jelezd, ha ott tudsz lenni!
Ma este 20:30-kor (Pénteken 04. 17.) várlak benneteket a megadott helyszínen!
Helyszín: https://www.google.com/maps/place/Spotterdomb/@47.4204265,19.2- 907618,1027m/data=!3m1!1e3!4m6!3m5!1s0x4741c04143f53e79:0xbbb6- 99f3bcc3882c!8m2!3d47.4211815!4d19.2885946!16s%2Fg%2F11b5pj99p- j?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI2MDQxMy4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
(Googlemap: Spotterdomb)
Kérlek jelezd, ha ott tudsz lenni!
Sziasztok!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma péntek délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Nagyfarkú aktív pasit keresek reggel budapest, dél pest, reptér kórnyéke
Benne lennék. Mi lenne a jutalom?
(Ez egy válasz Secretronin üzenetére (tegnap 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:55
Egy szimultán sakkjátszmához hasonló jutott eszembe, ahol a hölgy sorban játszik minden farokkal egy bizonyos ideig. Aki a legtovább bírja, pedig valami jutalomban részesül
Közös hokira és orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi!
Diszkrét férfi párokat és hölgyeket keres a Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről…
Ahol a kíváncsiság találkozik a vággyal, ott kezd igazán érdekessé válni minden
Ha benned is több van egy átlagosnál… írj.
Ahol a kíváncsiság találkozik a vággyal, ott kezd igazán érdekessé válni minden
Ha benned is több van egy átlagosnál… írj.
A reptérhez csak magányos pasik vagy esetleg párok is járnak?Kint voltunk de csak maganyos pasik járőröztek
MA , késő esti órában 0:00-1ig egy farokverős kalandra keresek partnert egy jófej bi srác személyében ,max 40 éves korig. Párom ma jelen lenne mint kukkoló de elképzelhető ,hogy kicsit besegít kézzel is . Helyünk van Pest megyében ,és ha esetleg autós kaland akkor is van.. Adatlap+ kép(cerkáról) szükséges.(
Külön, én (ffi) hajnal 3-ig elérhető leszek 1 után is ugyanilyen kalandra de akkor már párom nélkűl!
Külön, én (ffi) hajnal 3-ig elérhető leszek 1 után is ugyanilyen kalandra de akkor már párom nélkűl!

nyulipaar

schakal78
Alexis