Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Sziasztok! Ma autos kalandra keresek egy kedves part! Reptéren? Vagy bàrhol màshol?
Szia sziasztok
Mai nap Fehérváron egy nyugis helyen félmeztelenül fogok a kocsikba masztizni
Nőt vagy párt várok akik arra fele sétálva benyúlnának és kézzel segítenének nekem vagy ha csak nézni szeretnék az is oké!
Ápolt igényes Nőt vagy párt várok!
Diszkréció alap!
Pontos hely és idő miatt privátba keressetek!
Köszönöm!
Mai nap Fehérváron egy nyugis helyen félmeztelenül fogok a kocsikba masztizni
Nőt vagy párt várok akik arra fele sétálva benyúlnának és kézzel segítenének nekem vagy ha csak nézni szeretnék az is oké!
Ápolt igényes Nőt vagy párt várok!
Diszkréció alap!
Pontos hely és idő miatt privátba keressetek!
Köszönöm!
Adtlapunkank megfelelően keresünk kalandot a mai napra Komárom-Esztergom megyében. Csak az írjon aki megfelel a keresésünknek! 35 éves korig! Köszönjük!
Akkor sajna kimaradtatok,pedig volt ám akció!
Tegnap este nagyon üres volt a reptér 20 óra körül. Csináltunk pár kört a csajommal, a kiserdőben nagy beszélgetések voltak. Két szép nő is volt, de amikor arra mentünk nem volt semmi. Hátul a gömb mögött akcióztunk végül ezúton is köszönjük a beszálló pasinak. Az dugást mondjuk rontotta a pár terepmotoros és quados.
Van valami mozgas a reptérnél kb 1 ora mulva ?
Albertirsa közelében vki délután?pasi?
Sziasztok!
Ma este Budapest/Reptér környékén pár, esetleg hölgy aki szivesen kalandozna?
Ma este Budapest/Reptér környékén pár, esetleg hölgy aki szivesen kalandozna?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma vasarnap estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Veszprém környékén hölgy vagy pár
?
?
Sziasztok! Ma valaki Nyíregyházán, vagy környékén? Szívesen találkoznék, érezzük jól magunkat!
Sziasztok, Dunaújváros-solt-dunatetétlen-harta vonalon valaki? Heletőleg hölgy, kortól függetlenül!
Győrben szopnèk. Helyem van.
Szia hol lenne? Érdekelne
(Ez egy válasz Falinyali üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 02:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 26. vasárnap 02:24
Most keresek egy jófej srácot akit izgatna egy farokverés . Akár kölcsönösen akár viszonzás nélkül is . Helyem van
de még mennyire jó, hangulat,minden ....
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Mi kint voltunk kb.22óráig! Ti mikor értetek ki? A kiserdőnél jól el voltunk.
(Ez egy válasz fatelep8485 üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 02:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok most Csepelen valaki autóval ?
Te is mint mindig!
(Ez egy válasz _Bálint_ üzenetére (2026. 04. 25. szombat 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is köszönjük! Mert jó volt a társaság!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 04. 25. szombat 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 25. szombat 22:35
Nagyon Királyok voltatok mint mindig , Nagyon szépen köszönjük.Minden résztvevő nevében .Y povi PÁR a LEGJOBB pár,a többi csak autókázó...Üdv a Legjobbaknak,,,,,,,,,,,Y povi,,,,,,,, .Királyok vagytok....

nyulipaar

kavics36
Jill Mcinnis