Javitás: sikeres
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 05. 20. szerda 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 20. szerda 17:48
Sziasztok. Sikere volt ott a Szépvölgyi út végén a pár találásotok,? Mert oda már elég ritkán járnak mennek fel párok autos kalandozni sajnos! Régen jó volt az a hely is))
Sziasztok. Sikere volt ott a Szépvölgyi út végén a pár találásotok,? Mert oda már elég ritkán járnak mennek fel párok autos kalandozni sajnos! Régen jó volt az a hely is))
(Ez egy válasz Trupár üzenetére (2026. 05. 19. kedd 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 19. kedd 13:43
Ma este 8kor kimennénk a szépvölgyire, ha lenne pár aki kint lesz. Egymáselőtti kalandra.
Sziasztok ! Kukkolnék párokat szex közben beszállás nélkül ! Néző is lehetek ! De esetleg be is segíthetek , kézzel, szájjal is / tapizás , petting is ok / mind a két fel részére is ha úgy van partnerfüggő / csak a közelből ha lehet / olvass adatlapot !!! Csak olyanok írjanak akit ez így izgat ! No homo ! Pár = férfi +nő !! Fiatalokat is szívesen nézek szex / aktus / közben! Itt a jó idő / szabadban vagy autós szex is esetleg ?! Masztizó hölgyet is néznék akit ez így izgat írjon ! Hosszútávra akár …… diszkrét és megbízható vagyok ! Puszi -Pacsi ! ]csak privátba írj /!!
Sziasztok Szeged környékén pár aki napközben is ráér? Autóban, szabadban szexkez keresünk biszex hölgy szexpartneremmel szimpatikus párt aki napközben is ráér. Írjatok bátran
Nagy méretü ffi?
Pécelen valaki kocsiban 17:30 - 18:00 között?
Szabolcs megye valaki?
Sziasztok!
Holnap délelőtti órákban párokkal szívesen találkoznék Miskolcon és környékén.
40 es sportos férfi vagyok.
Holnap délelőtti órákban párokkal szívesen találkoznék Miskolcon és környékén.
40 es sportos férfi vagyok.
Sziasztok holnap 12-14 között Hatvan Aszód környékén autós kaland érdekelne.
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként van.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként van.
Írjatok
Sziasztok.
Hétvégén, napközben szopatnék.
(Komárom-Gönyű)
Hétvégén, napközben szopatnék.
(Komárom-Gönyű)
Sziasztok írtam nektek
(Ez egy válasz maszkospar üzenetére (2026. 05. 20. szerda 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 20. szerda 07:20
Ma este Adyligetnél szervezünk doggingot 20:00-tól.
Pontos címet viberen küldünk. 6-8 normalis megjelenésű minimum 18 cm-es pasit várunk, semmi duma, jöttök és ürítetek, akár maszkban is. Párok is csatlakozhatnak.
Pontos címet viberen küldünk. 6-8 normalis megjelenésű minimum 18 cm-es pasit várunk, semmi duma, jöttök és ürítetek, akár maszkban is. Párok is csatlakozhatnak.
Hölgyek párok akiknek újpesten ráverhetném a mellére?
Sziasztok.Ma este 7-8-9 óra tájékán lesz NŐ,vagy Párocska a SZÉPVÖLGYIN?Szívesen csatlakoznék,vagy leselkednék...kedves,figyelmes pasi vagyok...
Határréti tóparton szopatnék, dugnék..izgi hogy horgászok vannak kint..s titokba élvezhetnénk..
Sziasztok, ma este az M0 környékén, 8-9 között tervezünk a szabad levegőnek hódolni. Egymás mellettihez kdresünk párt, párokat. Nem minden áron! Íratok priviben. :-*
Sziasztok. Kifutóhoz jön most valaki?
Gubacsi híd környékén valaki egy közös hoki?
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit!
Ma is!
Holnap egész nap van helyem, éjszaka is.
Ma is!
Holnap egész nap van helyem, éjszaka is.
Sziasztok! Ma vagy most valaki(k) egy tali?

nyulipaar

matadorul30
Amanda R