Mai estét a reptér környékén töltöm, kamionos kalandra keresnék partnert, aki szeretné ezt kipróbálni.
45/185/88 borostás pasi vagyok.
45/185/88 borostás pasi vagyok.
Reptérnél valaki?
Sziasztok, M5 mentén Kecskemét és Bp között valaki kalandozna?
Reptérnél ma késő délután, kora este lesz valami kis élet? Potyára nem mennék
Bács megyében Kecskemét környékén keresek párt vagy hölgyet autós kalandra…
Péntek este orál kaland a tatabányai Turulnál? 21:00-tól 23:00-ig leszünk fent, de azért ne az utolsó pillanatban ess oda. Légy ápolt, normális, határozott, és legfőképp potens! Olvass adatlapot. Villants az irányjelződdel és akkor tudjuk miért jöttél, de természetesen neked is lépned kell, nem fogunk kiszedni az autóból.
Sziasztok ma este tervez ki menni nő vagy pàr a Szépvölgyi útra ?? Privatban küldök Viber számot
Hétvégén lesz fent pár vagy hölgy a szépvölgyin szívesen keéyeztetném.
Ma dun a szepvolgyire jönne fel érett hölgy v pár kalandozni? Privi
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék.
Ma van helyem.
Éjszaka is.
Ma van helyem.
Éjszaka is.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
gubacsi hid környékén közös maszti?
Sziasztok. Nem volt fent senki?
(Ez egy válasz Kittibaby üzenetére (2026. 05. 20. szerda 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Továbbra is kamionos kalandra vágyó nőt, párt keresnék.
Dunántúl nyugati, északi részén.
Dunántúl nyugati, északi részén.
Igènyes, èrett nőket keresek, veszprèm vagy a megyéből! De pàrokhoz is csatlakoznèk! Ha van ilyen, írjon privàtot!
Sziasztok! Ma délután hölgyel, párral kalandoznék Győr környékén! Ha megbeszéljük én ott leszek!! Szép napot mindenkinek!
Sziasztok 12-14 Hatvan Aszód környékén autós kaland érdekelne.
Sziasztok ! Ma du a 61 es út mentén valaki? Kamionnal vagyok!
Sziasztok. Most kora reggel reptéren vagy Budapesten pár vagy hölgy aki szívesen indítaná a napot egy kis ismerkedéssel, kalandozással?
Szép estét! Esetleg Érd környékén valaki aki talakozna is finom kikapcsolódásra?

nyulipaar