XI kerből ha valaki menne reptérhez szivesen csatlakoznék.
Reptéren bi kaland most?
Repternel ma valaki egy kis kalandra?
Dombóvár környékén autós kaland ma este 22 óra után?
21 óra felé Kondorosi út végénél Dunapart?
Fehéŕ autós páros innen van?
Szia.
Milyen egy lightos kaland nálad, és pesten merre? (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 06. 01. hétfő 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen egy lightos kaland nálad, és pesten merre? (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 06. 01. hétfő 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Benne vagyok küldtem elérhetőséget várom hívásod !!
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 06. 01. hétfő 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma valaki lightos kaland? Budapest
Reptérhez jön ki valaki?
Ma este 11 környékén a reptérnél valaki összefutna velem?
Kb 18h környékén szfvár bakony u vége ? Kukkolás ok . Priviben a többit
Párt kukkolnék a keleti országrészben,Miskolc - Nyíregyháza - Debrecen háromszögben. Csak napközben érek rá. Elsősorban természetben/autóban, kölcsönös szimpátia esetén aktívan is, kizárólag heteró alapon. 51 éves, magas, jó méretű, értelmes fickó vagyok, a diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok. Most Monor és környékén, esetleg reptérnél hölgy vagy pár aki ismerkedne, kalandozna?
Senki? Én itt
(Ez egy válasz Bencus 22 üzenetére (2026. 06. 01. hétfő 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 01. hétfő 11:47
Debrecen teva erdőben hölgy vagy pár esetleg? Egy óra múlva ki nézek
Senki? Én itt
(Ez egy válasz Bencus 22 üzenetére (2026. 06. 01. hétfő 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 01. hétfő 11:47
Sziasztok!
Mostanában valaki/valakik a reptérnél?
Mostanában valaki/valakik a reptérnél?
Ági értetek is kiálltunk volna ha "kamu, tuskó, hányingernek nevezték volna!
Maradjunk ennyiben. Üdv.Mónika (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 31. vasárnap 21:00
Maradjunk ennyiben. Üdv.Mónika (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is sokat nosztalgiázunk a régi szépvölgyiröl...de sajna nagyon szétb.....ták...többek között van itt a beszélgetésbe olyan pár,akik ha megjelennek valahol,ott érdekes módon mindig vita van...n.tudnak viselkedni és itt a fórumon is mindig beleállnak abba aki elmondja a véleményét vagy ilyesmi. Persze vannak pasik,akik töketlenek,és ingyen punciért rendszeresen ágyon dicsérik,de mi többek között miattuk sokkal ritkábban járunk ezekre a helyekre...most persze jön majd a számonkérés,de előre mondom,nem fogok ebbe magyarázkodni,akinek nem inge......
Szia! Megnéztem április 30.-án 13:30 írtál!
Ezt.: " Ma este megyünk a reptérhez"?
Válasz: Nem mert még dolgozunk volt.
Nem hivatkoztunk a hidegre!!! (Ez egy válasz Koch 1981 üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 31. vasárnap 21:09
Ezt.: " Ma este megyünk a reptérhez"?
Válasz: Nem mert még dolgozunk volt.
Nem hivatkoztunk a hidegre!!! (Ez egy válasz Koch 1981 üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem vitatkozni jöttünk ide !!! Csak egy választ vártunk volna !!! Semmi mást !!! És ha több emberrel is taliztatok akkor mi kérünk elnézést!!! De semmi választ semmi jelzést nem láttunk az oldalon se privátba !!

nyulipaar

Carmen Scott