Mindenki csak nézelődik
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2026. 06. 10. szerda 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 10. szerda 15:48
Autókáznak össze vissza! Egy skodás pár volt kint…csak törölgetésre értem oda
Autókáznak össze vissza! Egy skodás pár volt kint…csak törölgetésre értem oda
(Ez egy válasz Márkó1985 üzenetére (2026. 06. 10. szerda 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Készül ki pár? Vannak páran kint, kérdés hogy jönnek, ki párok is? Vagy csak pasik?
Reptéren van mozgás?
Kifele mentek
(Ez egy válasz weritas99 üzenetére (2026. 06. 10. szerda 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ok merre vannak?
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2026. 06. 10. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Ők merre vannak?
(Ez egy válasz tandor üzenetére (2026. 06. 10. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
15 óra felé, én is ki nézek a reptérhez, jó lenne ha lennének kint párok.
A Fiat kisbuszos párral mi a helyzet?
Skodával a pár innen van?
A Szépvölgyin merre szoktak lenni?
Valaki reptérnél szopatnak és dugnék
Reptérnél valaki most?
Èrett nőket, lányokat keresek veszprèm, vagy a megyéből! Minden jobban, benne volnék! Írj privàtot!
Csak kíváncsiságból, egyszer megnéznênk.
Hol van az a híres reptéri találka, amit annyian írnak?
Hol van az a híres reptéri találka, amit annyian írnak?
Reptéren kalandoznék.
Hölggyel párral, negyvenes normális testalkatú férfi vagyok.
Hölggyel párral, negyvenes normális testalkatú férfi vagyok.
Balatonfüred este 22óra
Ma dun a szepvolgyire jön fel hölgy v pár kalandozni? Orális kaland v más is ok. Igényes vastag farkú férfi vagyok.
Hajdúsámson környékén valaki? Fontos az ápoltság és diszkréció!
Olyan párt keresek szabadtéri kalandra akik napközben is megtudják oldani a talit!
Mit szabad mit nem azt megbeszéljük! A nemet ismerő és elfogadó ember vagyok! Várom a megkereséseteket!
Üdv G
Mit szabad mit nem azt megbeszéljük! A nemet ismerő és elfogadó ember vagyok! Várom a megkereséseteket!
Üdv G

nyulipaar

salthman