Sziasztok!
Az adatlapunk alapján leírtakra keresünk partnereket.
De ha van bármi jó ötleted extrábbra örömmel fogadjuk.
Nem bánnánk ha párok és lányok is csatlakoznának a hangulat és az izgalom fokozásához.
Péntek vagy vasárnap estére keresünk.
Nem igérjük hogy tutira lesz mert ez zsinórban a sokadik ilyen hétvégénk lenne, de az esélyt megadjuk neki ha mégis lenne kedvünk.
Jelentkezni privátban lehet.
Ha nem írunk vissza akkor lehet nem tudunk már írni, vagy nem vagy szimpatikus, légyszíves ezt is tartsátok figyelemben.
Előre is köszi a jelentkezéseket és az ötleteket.
Az adatlapunk alapján leírtakra keresünk partnereket.
De ha van bármi jó ötleted extrábbra örömmel fogadjuk.
Nem bánnánk ha párok és lányok is csatlakoznának a hangulat és az izgalom fokozásához.
Péntek vagy vasárnap estére keresünk.
Nem igérjük hogy tutira lesz mert ez zsinórban a sokadik ilyen hétvégénk lenne, de az esélyt megadjuk neki ha mégis lenne kedvünk.
Jelentkezni privátban lehet.
Ha nem írunk vissza akkor lehet nem tudunk már írni, vagy nem vagy szimpatikus, légyszíves ezt is tartsátok figyelemben.
Előre is köszi a jelentkezéseket és az ötleteket.
Sziasztok. A fóti auchan parkolójában szokott valaki randizni innen? Vagy azon a környéken valahol...Privát üzenetben írjatok rám!
Mostanában valaki Vecsésen ? Közös maszti-szopás oda-vissza?
Sziasztok.Lányt-nőt kényeztetnék. (Egyedülálló-Barátnő-Feleség)
Sziasztok
Ma 21 órakor Székesfehérváron Sárpentelei Parkerdő parkolójában leszek a kocsimban lehúzott ablak mellett fogok masztizni! Beljebb fogok parkolni!
Ha arra fele sétálva észre vennéd hogy masztizok akkor be is nyúlhatnál….
Ma 21 órakor Székesfehérváron Sárpentelei Parkerdő parkolójában leszek a kocsimban lehúzott ablak mellett fogok masztizni! Beljebb fogok parkolni!
Ha arra fele sétálva észre vennéd hogy masztizok akkor be is nyúlhatnál….
3 ker valaki szopna? Autó kell, de helyem van.
Budapesten hölgy örömére extra vastag méretet keresünk. Nem vastagabb, nem atlagos, exxxxtra vastag
Sziasztok!
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.
Valaki most m5 tesco???
Ahogy írtam is, fogalmam sincs, mi motiválja őt arra, hogy évek óta kitartóan nyomja a full kamut (meg az is lehet, hogy több névvel), de ha tippelnem kéne, akkor vagy valami frusztrált gyökér, akinek soha életében nem volt sikere a nőknél és az vígasztalja, ha másoknak is rossz lesz valamilyen módon, vagy pedig valami rivális weboldal embere, aki a GG hitelességét próbálja rombolni.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 06. 24. szerda 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 24. szerda 22:30
Értem. De akkor mi értelme van annak hogy ide ilyet beir? Érdekes. Na mindegy ö tudja
Mostanság, Balatonfüred, Zánka, Tapolca, Nagyvázsony körzetben keresnék szopatni, dugni szerető pasit max 45 éves korig.
Sziasztok! Valaki reptér?
Múltkor egy pártól pont ezt kérdeztem és nekik balra volt, vagyis ők oda szoktak állni.
(Ez egy válasz formasmakk01 üzenetére (tegnap 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:11
Valaki elmondaná a reptérnél hol van a kiserdő? Szemben állok a kifutoval es?
Jobbra!
(Ez egy válasz formasmakk01 üzenetére (tegnap 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:11
Autóban és bárhol masztizó hölgyet, lányokat, párt kukkolnék, besegítenék, akár nyelvvel is!
Sziasztok Ma Budapest. 17. Ker.-ben hölgy egy kis kalandra? Helyem van csak diszkréten
Komárom-Esztergom megyében adatlapunknak megfelelően keresünk mától vasárnapig partnert!
Sziasztok kedves diszkrét ápolt intelligens megbízható 39 éves pasiként ismerkednék kedves párral Zala Vas Somogy esti kellemes időtöltéshez autóskalandra erdős területen vagy kukkolás extrém helyen vagy akár egy masszázsra is izgató fantázia dús játékokra (pizzafutár) kapható vagyok
Valaki 1 2 óra múlva budaörs Budakalász körűl,?

nyulipaar

hotpair002
Nikki Nova