Délelőtt szopatok Keméten vagy környéken.
Most éjszaka szopnék. Autódban is. Taxis is jo. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Köcsög passzív vagyok. Tág vagyok, öklözhetsz is ha akarsz. Számba, seggembe engedheted. Kor, alkat mindegy. BUDAPEST
Sziasztok! Reptérre ma este még tervez pár vagy hölgy kijönni?
Sziasztok! Sajnos ma esti reptéri kaland elmarad. A pár meggondolta magát. :(
(Ez egy válasz KalandozóBp üzenetére (tegnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:27
Sziasztok! Egy párral megyek ki ma este, 10 után a reptérhez. A csini hölgy szeretne több, igényes, potens férfival kalandozni. Főleg orál lenne, de hogy kivel mi lesz, az kizárólag az Ő döntése. Ha gondoljátok, írjatok, akkor adok majd részleteket.
Sziasztok ! Szabadban kalandra Szekszárdon keresek uni biszex partnert aki szopná nagyobb vastagabb farkamat és dugható. Van valaki aki ismerkedne ? Írj privit és megbeszéljük
Azért ahhoz kell egy földrajzi tudatlanság hogy egy kurrrvanagy repülőtérről ne tudják hogy hol lehet.
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (tegnap 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (tegnap 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Kb 1000 szer le van írva. Lezárt Repteres topikot böngészd át.
(Ez egy válasz zolika80 üzenetére (tegnap 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Ilyen ez! Én is voltam kint egy fizetett csajt vittem ki jött 2 pasi aki be szállt fizetett de nem ott voltunk a reptéren a szokásos helyeken mert azt mindenki tudja ismeri.
Már lassan a 15 éves kvadozni , motorozni. ki járó kölkök is tudják hol van a légyott terep. Mert hát pelyhes faszúak kíváncsiak milyen egy többes játszadozás. Szóval mi se írtuk be a pontos érkezést. Ne legyen autós kergetőzés porfelhő. (Ez egy válasz Simi1982 üzenetére (tegnap 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Már lassan a 15 éves kvadozni , motorozni. ki járó kölkök is tudják hol van a légyott terep. Mert hát pelyhes faszúak kíváncsiak milyen egy többes játszadozás. Szóval mi se írtuk be a pontos érkezést. Ne legyen autós kergetőzés porfelhő. (Ez egy válasz Simi1982 üzenetére (tegnap 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok a reptér holvan pontosan?
Sziasztok! Szépvölgyin pár, vagy hölgy esetleg?
Tévedtünk... Most 8 kor mentek el. Csak miután kiírta valaki a köszönetét. Én már el sem mentem oda. Ott voltam a repülőket nézni. Mikor jöttem kifelé akkor kanyarodtak ki mögöttem.... Szóval ott voltak csak gondolom több kalandot szerveztek
(Ez egy válasz Charli84 üzenetére (tegnap 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Charli84 üzenetére (tegnap 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél találkozott valaki a fehér fordos párral??? Elvileg 18 ra mentek,de én sem láttam őket sehol!
Reptéren a kiserdónél hólgy vagy pár?
ugylàtom mindenki kijott 6ra, ök meg elmentek 5kor...
(Ez egy válasz Enjoy1 üzenetére (tegnap 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:05
A fehér Fordos párnak köszi a délutáni reptéri műsort!
Nagyon jót élvezett a csinos hölgy,és a spricc is rendben volt a végén!
Sziasztok. Este lesz-e kint Bi pár pár ahol a pasit a hölggyel közösen szophatnám?Esetleg nagy farkú pasi közös hokira…
Sziasztok!
Szexpartnert keresek, 35éves, 95kg, es 185cm magas vagyok, sportis egészséges, 17cm-es intimmel
Ha van kedved, és mersz is találkozni, írj nyugodtan, dél pesti régióban vagyok!
Párhoz is szívesen csatlakozok!
Szexpartnert keresek, 35éves, 95kg, es 185cm magas vagyok, sportis egészséges, 17cm-es intimmel
Ha van kedved, és mersz is találkozni, írj nyugodtan, dél pesti régióban vagyok!
Párhoz is szívesen csatlakozok!
Kár, hogy lemaradtam róla :( Jól néztek ki? Csinosak, ápoltak voltak?
tegnap 17:05
Megizzadnék!

nyulipaar

moniika
Inna